Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Monster Hunter World 3.0 Güncellemesi Aldı!

Monster Hunter World 3.0 güncellemesi ile yeni bir yaratığı oyunculara sundu.

Capcom tarafından geliştirilen Monster Hunter: World Ocak ayında PlayStation 4, Xbox One ve PC platformuna çıkış yapmıştı.

Monster Hunter World 3.0 Güncellemesini Aldı 2

Yayınlanmasından sonra birkaç kez güncelleme alan yapım, son güncellemesini dün gece duyurdu. 1.26 GB gibi bir dosya boyutuna sahip olan güncelleme bugün yayınlandı. Güncelleme ile oyuna Kulve Tarot adında yeni bir yaratık eklendi. Bildiğiniz üzere oyun içerisinde birbirinden farklı onlarca devasa yaratık yer alıyordu. Yeni gelen Kulve Tarot isimli yaratık ile Monster Hunter evresi daha çekici bir yapıya kavuştu. Oyuna yeni yaratık ile beraber yeni bir görevde oyunculara sunuluyor. Oyun içerisinde Kulve Tarot isimli yaratık karşımıza kuşatma görevinde çıkacak.

Oyuna gelen görevdeki amacımız Capcom tarafından şöyle ifade ediliyor: “Kuşatma’nın başlıca amacı Kulve Taroth’u kovmaktır.”

Yeni yaratık El Dorado Mağarası olarak bilinen haritanın yeni bir bölgesinde sık sık karşımıza çıkacak. Yapılan duyuruya göre kuşatma etkinliği bugün başlayıp 19 Nisan gecesi sona erecek. Oyuncular görevi başarı ile tamamlayarak sürpriz hediyeler kazanabilirler.

Yeni yaratığın tanıtım fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Monster Hunter: World - Kulve Taroth Update

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.