Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mondo Museum 2020’de PC’ye Gelecek!

Mondo Museum Steam üzerinde sergilenmeye başlandı.

Dün gece itibari ile Steam üzerinde sergilenmeye başlanan Mondo Museum erken erişim oyunu olarak 2020 yılında bilgisayar platformuna gelecek. Henüz net çıkış tarihi belli olmayan yapımın tek oyunculu olarak oynanacağı ifade ediliyor.

Mondo Museum 2020’de PC’ye Gelecek 2

İngilizce ve Fransızca olmak üzere iki farklı dil seçeneğine sahip olacak olan Mondo Museum simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkacak. Tek oyunculu bir hikâyeye sahip olacak olan oyunda bir müze inşa etmeye çalışacak ve insanları bu müzeye çekeceğiz. Müze içerisinde hediyelik eşya dükkanı açabilecek, tiyatrolar inşa edebilecek ve daha fazla insanı müzemize çekebilmek için çalışmalar gerçekleştireceğiz. Müze içerisine inşa edeceğimiz farklı odalara farklı içerikler yerleştirebilecek ve gelen müşterilerin keyifli zaman geçirmesini sağlayacağız.

Viewport Games tarafından geliştirilen oyunda kendi müzemizi inşa edecek, yönetecek ve sürekli geliştirerek daha iyi hal alması için yenilikler gerçekleştireceğiz. Müze içerisinde uzay ürünleri, eski çağlara ait canlı ve ürünler sergileyebilecek, kültürel ve sanatsal faaliyetlerde de bulunabileceğiz.

Oyun 2020 yılı içerisinde Kitfox Games imzası ile Steam’de yayınlanacak.

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows XP SP2 or later
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Ekran Kartı: 1024 x 768 or larger resolution
  • Depolama: 1 GB kullanılabilir alan

Mondo Museum Announcement Teaser Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.