Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Modern Warfare’daki Soap, Warzone’a Operatör Olarak Gelecek

Görünüşe göre Call of Duty: Modern Warfare'daki Soap, Warzone'a Operatör olarak katılacak.

Modern Warfare kahramanı bir Warzone Operatör Paketinde tarihlendirildi. Görünüşe göre Call of Duty: Modern Warfare‘daki Soap, Warzone‘a Operatör olarak katılacak.

Her zaman güvenilir COD Tracker üzerinde, Call of Duty: Warzone için Soap Operatör Paketi tarihlendirildi. Eski seri kahramanın yakın gelecekte bir noktada battle royale oyununa geleceğini ortaya koydu. Paket, 2.400 COD Puanı karşılığında satılıyor. Ayrıca Soap için bir temel görünüm ve iki ek karakter görünümü elde etmek için bir Operatör Görevi içeriyor.

Modern Warfaredaki Soap Warzonea Operator Olarak Gelecek 2

Soap Operatörü Paketinin başka bir yerinde, CX-9 için Legendary Blueprint, 1911 tabancası için ikinci bir Legendary ve son olarak Alpenstock adında bir Legendary Pickaxe yakın dövüş silahı var. Tüm bu tasarımlar, Modern Warfare 2’nin Cliffhanger adlı tek oyunculu harekatının ilk görevlerinden birini andırıyor gibi görünüyor. Burada Soap ve Kaptan Price bir dağın tepesindeki bir Rus üssüne saldırmıştı.

Yeni paketin içeriğini tamamlayan bir silah tılsımı, bir bitirici hareket, bir arama kartı, bir amblem ve bir sprey bulunuyor. Bunların hepsi bir şekilde Soap’ı anımsatıyor. Diğerleri gibi, o günlerde Modern Warfare veya Modern Warfare 2 hayranıysanız, bu kesinlikle Warzone’a hoş bir katkı olacak. Soap, Captain Price ve Ghost gibi diğer Modern Warfare karakterleriyle dolu kapsamlı bir Warzone kadrosuna katılıyor.

Son zamanlarda Call of Duty: Warzone’dan alınan sadece Soap Operatörü Paketi değil. Bugün erken saatlerde, hem Warzone hem de Black Ops Cold War için AK-47, AK47u ve KSP 45 için üç Mastercraft silah görünümü bir dataminer aracılığıyla ortaya çıkarıldı. Bu üç süslü silah görünümü, tıpkı Soap paketi gibi 2.400 COD Puanı karşılığında ayrı ayrı paketlerde satışa sunulacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.