Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mobile Legends Savaş Puanı Nasıl Kazanılır?

Mobile Legends isimli oyunda savaş puanı kazanma yollarını öğreneceksiniz.

Mobile Legends isimli mobil savaş oyununu çoğunuz biliyorsunuzdur. Bu oyun oldukça zevkli online bir PvP oyunu diyebiliriz. Hem ülkemizde hem de dünyada oldukça popüler bir durumda. Tabi ki bu tür oyunlarda bazı şeyler oyun içinde önemli bir yere sahip. Örneğin bazı oyunlarda oyun içi para birimleri oluyor, bazılarında puan sistemi ve benzeri şeyler oluyor. Bu oyunda ise oldukça önemli bir şey var. O da savaş puanı. Peki savaş puanını hızlı kazanma yolları var mı?

Mobile Legends savaş puanı nasıl kazanılır isimli bu yazımızda sizlere hem bu puanları nasıl kazanacağınızı göstereceğiz hem de hızlı kazanma yollarından bahsedeceğiz. Bu sayede ne yapmanız gerektiğini bilerek oynayacaksınız. Hazırsanız konumuza geçebiliriz.

mobile legends savas puani nasil kazanilir 2

Mobile Legends Savaş Puanı Nasıl Kazanılır?

Öncelikle savaş puanı neye yarar ondan bir bahsedelim. Savaş puanı oyun içi para birimi olarak geçmektedir. Yani bunları harcayarak bir çok şey satın alabilirsiniz. En önemlisi ise karakter satın alabiliyorsunuz. Yani ne kadar çok savaş puanı o kadar çok güç demektir. Şimdi ilk adım ile başlayalım.

Oyunda sizlere verilen ücretsiz sandıklar olacak. Oyun sizlere her 4 saatte bir ücretsiz sandık yani kasa verecektir. Bu kasaları açarak savaş puanları kazanabilirsiniz. Ayrıca bir sandığı açmadınız diyelim 4 saat sonra bir sandık daha eklenmiş olur ve toplam 2 adet sandık sizin açmanızı bekleyecektir. Ama bu 2’den fazla birikmez. Bu yüzden oyuna her 8 saatte bir girip bu kasaları açmaya ve savaş puanlarını almaya çalışın. Ayrıca birde madalya sandıkları bulunmaktadır. Ne kadar çok oyuna katılırsanız bunları açmaya hak kazanırsınız. Bunları da açmaya çalışın. Bunlarda her 12 saatte bir verilir.

Günlük Ödüller

Ayrıca oyuna her gün giriş yaparsanız yine ödül sahibi olabilirsiniz. Bunlara da zaten günlük hediyeler denilmektedir. Bu günlük görevlerin listesini oyun içinde zaten bulabilirsiniz. Oldukça kolay görevlerdir ve hepiniz yapabilirsiniz. Oyunda oturum açın, bir maça katılın gibi ödüllerdir. Bunları da yaptığınız taktirde güzel bir şekilde savaş puanı kazanabilirsiniz. Yani oyunu oynamasanız bile sadece giriş yaparak bile yeteri kadar savaş puanı elde edebilirsiniz.

Kredi Puanı

Oyunda ki kredi puanınızı yüksek tutmaya çalışın. Yani bu oyun içinde ki davranışlarınıza ve performansınıza bağlı bir şey. Aynı bankaların kredi puanı gibi düşünün. Kredisi düşük olanlara düşük krediler verirler, kredisi yüksek olanlar ise kaliteli ve her şeyi düzgün yapan müşteriler olurlar. Mantık aynı bu şekilde. Bu yüzden oyun içinde yani maç yaparken elinizden geldiği kadar iyi oynamaya özem gösterin ki krediniz yüksek olsun. Krediniz yüksek olursa kazanacağınız savaş puanı da yüksek olacaktır. Kredi puanını öğrenmek isterseniz de ekranın sol üstünde ki avatarınıza tıklayarak görebilirsiniz.

Etkinlikler ve Mail

Hazır mail demişken ara sıra mailinize yani oyun içinde ki posta kutunuza bakmayı ihmal etmeyin. Bazı zamanlar oyun, bütün oyunculara güzel hediyeler vermektedir. Örneğin oyun bir süre bakıma girdiği zaman oyun yapımcıları oyuncuların gönlünü almak için hediyeler göndermektedir. Oyunda bir de etkinlik bölümü bulunuyor. Burada çeşitli etkinlikleri öğrenebilir ve bunlara katılabilirsiniz. Bu etkinlik görevlerini de yaparak güzel savaş puanları kazanabilirsiniz. Ha birde oyun içinde çarkıfelek benzeri şans çarkı bulunmaktadır. Bunu da çevirmeyi unutmayın. Buradan da savaş puanı kazanabilirsiniz.

Çift Savaş Puanı Kartları

Oyunda maçlar kazandıkça sizlere çift savaş puanı kazandıracak kartlar gelecektir. Bu kartları aktif ettiğinizde kazandığınız savaş puanları miktarı da artacaktır. Örneğin bir işlem sonunda 30 savaş puanı kazanacağınıza 60 savaş puanı kazanırsınız. Bunları da lütfen ihmal etmeyin. Yani size iki kat kazanç elde ettirecektir. Bazı etkinliklerin sonunda elinizde işe yaramayan eşyalar kalır. Onları da satarak savaş puanı kazanabilirsiniz.

Mobile Legends savaş puanı kazanma rehberinin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Oyunu ne kadar çok oynarsanız o kadar çok savaş puanı kazanırsınız bu kadar basit. Sormak istediğiniz bir şey olursa lütfen yorum yaparak sorunuz. Görüşmek üzere.

Light Reborn | Empire Reborn - Cinematic Trailer | Mobile Legends: Bang Bang!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.