Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mobil MMO EVE: Echoes Duyuruldu

EVE Online mobil platformlara geliyor!

CCP Games ve NetEase tarafından resmi bir basın bülteni yayınlanırken, mobil MMO oyunu EVE: Echoes da duyuruldu. EVE: Echoes, başarılı geliştiricinin popüler oyunu Eve Online’ın mobil sürümü olacak ve 2019 yılında oyuncuların beğenisine sunulacak.

mobil mmo eve echoes duyuruldu 1

Daha öncesinde EVE: Project Galaxy olarak da bilinen bu oyun, NetEase’in grafik motoru NeoX ile tasarlanıyor. Henüz ayrıntılar çok fazla ortaya çıkmasa da, Android ve iOS geliştirme sürecinin muhtemelen önemli bir kısmı Çin menşeli stüdyo NetEase tarafından yapılacak. Bu süreçte CCP Games ise onlara tasarım ve diğer konularda danışmanlık sağlayacak.

Her ne kadar mevcut platform ve asıl yapımcı değişmiş olsa da, EVE: Echoes aslında normal EVE Online’ın geçmiş 15 yılda sunduğu pek çok özelliği de bünyesinde barındırıyor: oyuncu tarafından yönlendirilen sandbox galaksi deneyimi, şirketler ve ittifaklar kurma şansı, ticaret rotaları ve epik uzay savaşları.

Tüm bunların mobil cihazlarda nasıl gerçekleşeceğine dair çok fazla bilgimiz olmasa da, EVE: Echoes’ın hırslı ve iddialı bir proje olduğu çok açık. NetEase de EVE Online oyuncularının ne istediğini biliyor gibi.

EVE: Echoes - Mobile MMO - Gameplay Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.