Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

MMOFPS Rip: Final Bullet Sonunda Açıldı

JoyGame'in yayıncılığını üstlendiği Rip: Final Bullet sonunda bizlerle oldu! MMOFPS dünyasına hızlı bir adım atan Rip bakalım oyuncuların isteklerini karşılayacak mı?

resimler 546df4d0e5e80546df4d0e5ebb

Rip: Final Bullet 15.00’da Açıldı!  JoyGame’in yayıncılığında bizlerle buluşan Rip: Final Bullet MMOFPS türünde bir aksiyon dünyasını bizlere sunuyor!

Rip: Final Bullet uzun süren bekleyişten sonra bizlerle oldu! Final Bullet, Türkiye’nin Web Tabanlı ve Client Tabanlı Online Oyun Portalı Joygame’in yepyeni MMOFPS oyunudur. 

Rip: Final Bullet KAYIT OL 

resimler 546df4d0e7671546df4d0e76aa

Rip: Final Bullet’da neler var:

– İlgi Çekici Kostümler

-Silahlar

-Modifiye Edilebilir Eşyalar

-Taktiksel ve Stratejik Haritalar

-Oyun Modları

-Hareketli ve Patlayan Objeler

-Gerçekçi Sesler

Rip: Final Bullet KAYIT OL 

resimler 546df4d0e6cce546df4d0e6d08

Rip: Final Bullet’ın Hikayesi:

1970 –  Stanford Üniversitesi’nce bir robot kol geliştirildi. Bu robot kol Stanford Kolu adıyla araştırma projelerinde bir standart olarak yerleşti.

1979 –  Stanford Cart isimli gezer robot, üzerine monte edilmiş kameradan aldığı görüntüleri kullanarak engellerle dolu bir odayı engelleri aşarak boydan boya geçti.

2005 – Electro Dynamics tarafından hareketleri algılayabilen dört ayaklı robot BigBoy prototipi üretildi. 150kg yük taşıyan, saatte 7km gidebilen BigBoy, kendi kontrol sistemine sahip ve yoluna çıkan engelleri hesap ederek açıları ayarlayarak hareket edecek şekilde dizayn edildi.

2014 Ocak – Internet arama motoru devi Yapay Zeka şirketi Hivemind Techologies’i satın aldı.

2017 Nisan – Birleşmiş Milletler insan görünümlü androidlerin askeri açıdan kullanımını tüm dünyada onayladı.

2019 Mart – Bir grup bilim adamı, robotik gelişmelerin belli bir sınıra geldiğini, bioteknoloji ile kadın kromozomlarını geliştirerek klonlama yoluyla sentetik asker yapımına başladığını duyurdu. Kuzgun Birliği’nin Doğuşu. 

2020 Kasım –  Kendilerine Pars Gücü diyen bir grup dünyadaki klonlama teknolojisinin ve sentetik askerlerin, insanoğlunun yok oluşuna neden olacağını, buna karşı durulması gerektiğini ve doğal seleksiyonun kaybedileceğini belirterek Kuzgun Birliği’ne savaş açtı. Pars Gücü İsyanı.

2022 Ağustos – Kuzgun Birliği Bilim Adamları yarı insan yarı robot askerlerin dünyayı koruma altına aldığını, aksi hareketlerin sert şekilde karşılık bulacağını bildiren bir genelge ile tüm dünyaya egemen olmaya başladı.

resimler 546df4d0e801a546df4d0e8053

2025 Mart – Kuzgun Birliği’ne karşı Pars Gücü dünyadaki klon olmayan, robotikleşmemiş, dnası değiştirilmemiş tüm insanların kendileriyle birleşmesi için Birleşmiş Milletler tarafından yayınlanan İnsan Hakları Bildirgesi çerçevesinde yeni bir genelge ile birlik çağrısı yaptı.

2028 Ocak – Kuzgun Birliği ile Pars Gücü arasında dünyanın geleceğine yönelik Büyük Patlama ile dünya savaşı başladı. Büyük Patlama 7 kıtada 7 Kuzgun Birliği karargahına yönelik saldırılara verilen isimdir.

KAYIT OL 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.