Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mirage: Illusions Play Store’da Ücretsiz!

Mirage: Illusions Android mağazada tamamen ücretsiz oldu.

Illam Software Entertainment’in Android platformu için ilk geliştirdiği oyun olan Mirage: Illusions’ı Kış indirimleri ile oyun severlere ücretsiz sunuyor. Oyun Android platformunda bulmaca kategorisinde bulunuyor.

Mirage Illusions Play Store’da Ücretsiz 2

Kusursuz grafiklere sahip olan Mirage: Illusions, oldukça basit bir yapıya sahip. Oyun içerisinde belirtilen labirent üzerinde kare çeklindeki kutuyu taşıyabildiğimiz kadar ileriye taşımamız isteniyor. Oyunun yapısı oldukça basit olmasına rağmen yanlış bir hamle kutuyu aşağı düşürmemize sebep olmaktadır. 35’den fazla farklı bulmacanın yer aldığı oyunda 3 farklı mod bulunmaktadır. Birbirinden farklı onlarca labirente sahi olan oyun da finish çizgisine kadar hızlı ve dikkatli bir şekilde kutuyu götürmemiz gerekiyor.

En son güncellemesini Ağustos ayında alan Mirage: Illusions, Google Kış indirimleri ile tamamen ücretsiz olarak dağıtılıyor. Kısa süreliğine ücretsiz etiketine sahip olan oyun Kış indirimlerinin bitmesinin ardından eski fiyat etiketi olan 7.59 TL ile satışlarına devam edecek. Ses efektleri ile daha keyifli bir hale gelen oyun uzun bir süredir Android kullanıcıları tarafından oynanmaktadır.

Mirage Illusions Play Store’da Ücretsiz 3

Özellikler

  • 3 farklı mod
  • 35 farklı kafa karıştıran bulmaca
  • Giderek zorlaşan seviyeler
  • Kusursuz grafikler
  • Keyifli oynayış
  • Ses efekti

Dilerseniz oyunu buradan Android cihazınıza indirebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.