Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Minit Bugün Epic Store’da Ücretsiz Olacak!

18.00 TL'lik Minit bugün Epic Store üzerinde ücretsiz olacak.

Her hafta birbirinden güzel oyunları ücretsiz olarak dağıtan Epic Store, şu sıralar Everything ve Metro: 2033 Redux’u ücretsiz olarak sunmaya devam ederken bu akşam saatlerinde ise Minit’i bilgisayar oyuncularına ücretsiz olarak dağıtacak.

Minit Bugün Epic Store’da Ücretsiz Olacak 2

Steam üzerine 18.00 TL fiyat etiketine sahip olan Minit tek oyunculu olarak oynamaya devam ederken yakında Epic Store üzerinde ücretsiz olacağı duyuruldu. 3 Ekim – 10 Ekim tarihleri arasında Epic Store üzerinde oynaması ücretsiz olarka yayınlanacak olan yapımı oyuncular Epic Store kütüphanelerine ekleyebilecek ve sonsuza kadar oynayabilecekler.

Piksel grafiklerin yer aldığı yapımda oyuncular birbirinden farklı bulmacaları çözecek ve ilerlemeye çalışacaklar. Herhangi bir internet bağlantısı gerektirmeyen oyun da hikâye tabanlı olarak ilerleyecek ve bulmacaların tamamını çözmeye çalışacağız.

Oyun içerisinde sıra dışı insanlara yardım edecek, sayısız sırrı ortaya çıkaracak, tehlikeli düşmanlar ile karşı karşıya geleceğiz. İpuçları eşliğinde bulmacaları çözüme kavuşturacak, bölümleri tamamlayacağız. Oyuncular tarafından ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilen yapım 10 Ekim’e kadar ücretsiz olacak.

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7/8/8.1/10 x86/x64
  • İşlemci: Intel Pentium D 830 (2* 3000) or equivalent / AMD Athlon 64 4000+ (2600) or equivalent
  • Bellek: 1 GB RAM
  • Ekran Kartı: GeForce 7600 GS (256 MB) / Radeon HD 2400 PRO (256 MB)
  • Depolama: 200 MB kullanılabilir alan

Minit - Teaser Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.