Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mini Metro’nun Devam Oyunu Olan Mini Motorways Duyuruldu

Mini Motorways bu yıl içerisinde bilgisayar platformu oyuncularının karşısına çıkacak.

Unity oyun motoru ile geliştirilen ve 2014 yılında piyasaya sürülen Mini Metro’nun devam oyunu duyuruldu. Yeni oyunun adı Mini Motorways olarak duyurulurken oyun Steam üzerinde sergilenmeye başlandı.

Mini Metro’nun Devam Oyunu Olan Mini Motorways Duyuruldu 2

Steam üzerinde Mini Metro ile büyük bir başarı elde eden Dinosaur Polo Club yeni bir oyun ile piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Strateji ve bulmaca oyunu olarak duyurulan yeni oyun Mini Motorways olarak duyurulurken yapımın Steam üzerinde de sergilendiği ortaya çıktı. Mini Metro günümüze kadar Steam üzerinde bilgisayar platformu oyuncuları tarafından ‘son derece olumlu’ olarak değerlendirilirken yapım 18.00 TL olarak satışlarına devam ediyor.

Yeni oyun olan Mini Motorways’de ilk oyun gibi Türkçe dil desteğine sahip olarak piyasaya sürülecek. Her oyunu eşsiz hale getiren dinamik büyüyen şehirler de trafik kontrolünü gerçekleştireceğiz. Dünyanın dört bir yanından baş döndürücü şehirleri karşımıza çıkaracak olan oyun sürekli büyüyen bir yol ağına ihtiyaç duyacak. Bu ihtiyaçları da biz karşılamaya çalışacağız.

Renk körleri dahil olmak üzere her kullanıcıya hitap edecek olan oyunda farklı renk modları da yer alacak. Yapım 2020 yılı içerisinde piyasaya sürülecek.

Minimum Sistem Gereksinimleri
  • İşletim Sistemi: Windows 7 SP1+
  • İşlemci: 2 GHz or faster processor
  • Ekran Kartı: Shader Model 4.0
  • DirectX: Sürüm 10
  • Depolama: 350 MB kullanılabilir alan

Mini Motorways gameplay video

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.