Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Minecraft’a Çapraz Platform Desteği Geldi!

Microsoft Minecrafta çapraz platform desteği getirdi. Gelen bu yenilik ile tüm platformlar tek bir çatı altında buluşuyor.

Minecraft oyuncuları artık kullandığı cihaza bakılmaksızın beraber oynayabilecekler. Minecraft PC, Xbox, Android ve IOS platformunda yüz binlerce oyuncu tarafından keyifle oynanıyor.

Minecraft’a Çapraz Platform Desteği Geldi 2

Minecraft için yapılan Better Together güncellemesi ile birlikte PC, Xbox, Android ve IOS oyuncuları birlikte Minecraft oynayabilecekler. Microsoft’un ürünü olan Minecraft şimdiye kadar çeşitli platformlarda oyun severler ile karşılaştı. Microsoft son güncellemesi olan Better Together ile platformları ortak olarak bir araya getireceğini açıkladı.

Peki Minecraft Better Together Güncellemesi Bizlere Neler Sunuyor?

Öncelikle bu güncellemenin en önemli özelliği çeşitli platformlarda bulunan Minecraft oyuncularını tek bir çatı altında toplayarak birbirleri ile oynamasını sağlamaktadır. Yani PC, Xbox, Android ve IOS sürümleri tamamen aynı olacak. Ancak Nintendo Switch sahipleri bu güncellemeyi yakın bir zaman içerisinde sahip olamayacak. Farklı platformlarda ki oyuncuların birbirleriyle oynamasını sağlayan bu özelliğe çapraz platform adı veriliyor.

Minecraft’a Çapraz Platform Desteği Geldi 3

Çapraz platform desteğinde ne yazık ki PlayStation 4 bulunmuyor. Bunun sebebi Sony bu desteği pek makul bulmamasından kaynaklanıyor. Bu özellik Mac ve Linux platformlarına da gelecek. Ancak ne zaman geleceği konusunda herhangi bir tarih verilmedi.

Minecraft: Better Together Update is now live! Togetherness ACTIVATED!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.