Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Minecraft: Dungeons – Echoing Void Ek Paketi Duyuruldu

Minecraft: Dungeons için son ek paket olduğu söylenen Echoing Void duyuruldu.

Minecraft: Dungeons ek içerikler ile büyümeye devam ediyor. Mojang, Echoing Void adlı başka bir genişleme paketini duyurdu. Aynı zamanda oyunun yeni bir mod tanıtan ücretsiz bir güncelleme içereceği ve başlığın tam sürümünün satışa çıkacağı açıklandı. Bütün bunlar, bu yıl 28 Temmuz‘da bize sunulacak.

Duyuru, ek paketin Arch-Illager ve onu yenmeye çalışan kahramanlar grubunun hikayesinin sonunu getireceğini ortaya koydu. Muhtemelen Minecraft: Dungeons için destek dönemi sona erecek.

Minecraft: Dungeons - Echoing Void

Minecraft: Dungeons – Echoing Void Neler Sunacak?

Echoing Void, oyunun altıncı ek paketi olacak. Genişleme bizi orijinal Minecraft’tan bilinen The End diyarına götürecek. Bu noktada geliştiriciler kendilerini bu konudaki temel bilgilerle sınırladı. Geliştirici ekip, genişlemenin yeni görevler, düşmanlar ve ekipmanlar sunacağını söylemekle yetindi.

Geleneğe uygun olarak, ek paketin çıkışına oyuna eklenen ücretsiz bir içerik eşlik edecek. Yaklaşan güncelleme, bizi çevre bulmacalarıyla dolu labirent benzeri alanlara götürecek yeni bir görev türü olan Gales Gauntlet‘i tanıtacak. Onları görev haritasından etkinleştirebileceğiz. Bu görevleri tamamlamak için zeka ve kararlılık göstermemiz gerekecek.

Ayrıca Mojang, Minecraft: Dungeons – Ultimate Edition ismiyle yeni bir sürüm çıkaracakr. Bu özel paket ana oyun ile birlikte oyuna çıkmış olan beş adet ek paket ve Echoing Void ile birlikte satışa sunulacak.

Bunların hepsinden anlıyoruz ki oyun artık desteklenmeyecek. Büyük ihtimalle ücretli veya ücretsiz olarak yeni bir ek paket almayacağız. Sadece oyunda keşfedilen hatalar ile ilgili küçük çaplı güncellemeler yayınlanmaya devam edeceğini düşünüyoruz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.