Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ubisoft, Nihayet Might and Magic 10’u Düzeltti

Haziran başında Ubisoft, Might and Magic 10: Legacy‘de DRM korumasından sorumlu sunucuları kapattı. Bu, maceranın ilk perdesini tamamladıktan sonra oyunun tamamen oynanamaz hale gelmesine neden oldu.

Ubisoft’un oyunu dağıtımdan geri çekmesine karar vermeden önce oyun bir aydan fazla bir süre satışta kaldığı için bu sorun oldukça tartışmaya neden oldu. Ek olarak, oyunun tek oyunculu bir oyun olması ancak çevrimdışı modda bile Ubisoft’un sunucularına bağlantı gerektirmesi olayı daha da büyüttü.

Might and Magic 10

Might and Magic 10 Ücretsiz Ek Paket Hediyesi

Oyuncular, sadece oyun dosyalarını düzenleyerek ikinci perdenin kilidini açmanın bir yolunu çabucak buldu ancak kimse oyunu tam işlevsel hale geri getiremedi, ekstra içerik ve ek paketler kilitli kaldı. Ubisoft, sunucuları yeniden başlatmadı veya güncelleme sorununu çözmedi. Bu, hüsrana uğrayan oyunculardan olumsuz tepkilere neden oldu ve diğer şeylerin yanı sıra Steam’de pek çok olumsuz yorumla sonuçlandı.

Ubisoft’un Might and Magic 10 sorununu çözmesi yaklaşık beş ay sürdü. Oyun beklenmedik bir şekilde dijital mağazalara geri döndü ve şirket aşağıdaki açıklamayı yayınladı.

Durumun tamamı için tazminat olarak, tüm oyuncular The Falcon ve Unicorn ek paketini ücretsiz olarak alacak.

Durum tuhaf ve Ubisoft’un ciddi bir imaj sorunu yaşadığının bir başka kanıtı. Oynanamayan bir oyunu bir ay satmak ve bir hatayı düzeltmek için yaklaşık beş ay uğraşmak, çok popüler olmayan bir oyun söz konusu olduğunda bile oldukça fazla. Yakın zamanda, Ubisoft’u dünyanın en nefret edilen oyun yayıncısı olarak gösteren, oyuncularla yapılan bir anket olması şaşırtıcı değil.

Haberi Paylaş
Benzer İçerikler
0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.