Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Microsoft’un Ninja’ya Ödediği Ücret Belli Oldu

Ninja'nın Mixer'e transferi için ödenen ücret belli oldu.

Popüler yayıncı geçtiğimiz aylarda Twitch platformunu bırakarak Microsoft’un Mixer platformuna geçiş yapmıştı. Microsoft’un bu transfer için Ninja’ya ne kadarlık bir ödeme yaptığı belli oldu.

microsoftun ninjaya odedigi ucret belli oldu 2

Son dönemin en popüler yayıncılarından birisi olan Ninja, geçtiğimiz aylarda Twitch platformunu bırakmış ve Microsoft’un Mixer platformuna geçiş yapmıştı. Gelen bilgilere göre Mixer bu anlaşma için Ninja’ya 20 milyon dolar ile 30 milyon dolar arasında bir ödeme yaptı.

2019 yılı yayın platformları arasında çok çekişmeli bir yıl olmuştu. Popüler yayın platformu Twitch popüler yayıncılarını rakip platformlarına kaptırmıştı. Twitch platformundan ayrılan yayıncılardan birisi de Ninja olmuştu. Ninja Twitch platformundan ayrılarak, Microsoft’un Mixer platformuna geçiş yapmıştı. Yayın dünyasının popüler ismi Ninja’nın Mixer platformuna geçme nedeni çok konuşulmuş olsa da Ninja’nın neden platformunu değiştirdiği bir türlü açıklanmamıştı. Ninja’nın neden Mixer’e geçiş yaptığı şimdilik bilinmiyor olsa da Microsoft’un bu transfer için ne kadar ödeme yaptığı biliniyor.

Anlaşma hakkında doğrudan bilgiye sahip olduğu ve Ninja ile çalıştığını söyleyen pazarlama ve yetenek yönetimi ajansı Ader’ın CEO’su Justin Warden’a göre Mixer bu transfer için 20 milyon dolar ile 30 milyon dolar arasında bir ödeme yaptı. Microsoft Mixer platformuna yeni yayıncılar katmaya devam ediyor olsa da Mixer platformunun önemli bir sorunu bulunuyor. Bu sorunların başında ise Mixer uygulamasının platformlardaki uygulamaları bulunuyor. Bilindiği gibi Mixer uygulamasının PS4, tvOS ve Nintendo Switch platformları için bir uygulaması bulunmuyor. Microsoft’un bu platformlar için bir uygulama yayınlayıp yayınlamayacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.