Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Microsoft’un Hatasını Epic Games Telafi Edecek!

Fortnite mağdur oyuncuların yüzünü güldürecek.

Her geçen gün yelpazesini genişletmeye devam eden Fortnite dünya çapında birbirinden farklı platformlarda oynanmaya devam ediyor.

Microsoft’un Hatasını Epic Games Telafi Edecek 2

Farklı platformlarda milyonlarca oyuncu tarafından oynanan Fortnite, geçtiğimiz günlerde oyuncuların tepkisiyle karşılaştı. Çeşitli ekran kartları ve telefon modelleri ile anlaşmaları bulunan başarılı oyun Microsoft’un Xbox One paketinde de oyunculara sunuluyordu. Microsoft Xbox One S için özel bir Fortnite paketi yapıp paketin görselinde ‘Save the World’ü kullanıyor. Paketin tanıtımında kısaca ‘Fortnite ve tüm ek paketler’ gibi bir açıklama kullanan Microsoft istemeden de olsa oyuncular tarafından yanlış anlaşılmış. Ünlü firma görselde ‘Save the World’ görseli kullandığı için oyuncular Save the World’ün de pakete dahil olduğunu düşünüyorlar. Ancak kısa süre sonra durumun böyle olmadığı ortaya çıkıyor.

Epic Games Microsoft’un yapmış olduğu reklamın anlaşılır ve çok net olmadığını kabul ederek özür niteliğinde paketi satın alan oyunculara Save the World’ü veya da 2000 V-Papel veriyor.

Microsoft tarafından duyurulan paket ülkemiz için de geçerli değil. Ülke dışında yapılan satışlar da paketi satın alan oyuncular mağdur olmamak için Epic Games tarafından verilen hediyeyi ücretsiz olarak kabul edebilecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.