Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Microsoft Ve Ubisoft Hayranlardan Özür Diledi

Ubisoft ve Microsoft oyunculardan ve hayranlardan özür diledi.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz hafta Ubisoft, Assassin’s Creed’in yeni serisi olan Valhalla’yı duyurmuştu. Bir çok oyuncu o tarihten itibaren oyunla ilgili yeni bilgileri merak ederken, dün yapılan Xbox Inside etkinliğinde oyun için bir fragman yayınladı ancak bir çok hayran bu durumdan pek hoşnut olmadılar.

Microsoft Ve Ubisoft Hayranlardan Özür Diledi 1

Geçtiğimiz günlerde Assassin’s Creed: Valhalla‘nın yayınlanan fragmanının ardından bir çok hayran dün düzenlenen Inside Xbox etkinliği ile birlikte oyunla alakalı daha çok detay görmek istediler ancak Ubisoft oyunla ilgili sadece kısa süren bir fragman yayınladı.

Hal böyle olunca bir çok hayran hayal kırıklığına uğramış oldu, oyuncular ve hayranlar oyun duyurulduktan sonra büyük bir beklenti içerisine girerek hayal güçlerini zorlayan şeyler görmeyi umuyorlardı ancak etkinlikte oyunla ilgili sadece kısa bir fragman yayınlandı.

Reddit ve bir çok oyun forumunda konuya bahis olarak hayranlar endişelerini ve hayal kırıklıklarını dile getirmelerinin ardından geçte olsa oyunun geliştiricisi ve yayıncısı olan Ubisoft ve Inside Xbox’ın yaratıcısı olan Microsoft hayranlardan görmeyi umdukları şeyleri gösteremedikleri için özür diledi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.