Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Microsoft, Samsung’la Anlaştı: S9 ve S9 Plus’ı Satıyor

Microsoft artık Galaxy S9 ve S9 Plus modellerini satmaya başladı.

Kendi geliştirdiği Windows 10 Mobil işletim sistemini kaderine terk eden ve günden güne pazar payının erimesini izlemekle yetinen Microsoft, son olarak Samsung’la işbirliğine giderek Galaxy S9 ve S9 Plus modellerini çevrimiçi mağazası üzerinden satmaya başladı.

Microsoft Samsungla Anlaştı S9 ve S9 Plusı Satıyor

S9’un satışı halen daha resmen başlamadığı için şuan itibariyle müşteriler, Microsoft Mağazası üzerinden ön sipariş vermekle yetiniyorlar. Bu cihazlarda Windows 10 Mobil işletim sistemi yerine doğrudan Android kullanılacak, ancak telefonlarda Microsoft’un popüler uygulamaları yüklü olarak gelecek.

Uygulama kurulumları otomatik gerçekleşece

Microsoft’un sözcüsü tarafından yapılan açıklamada telefonu satın alan müşterilerin Wi-Fi ağına bağlanmasının ardından “Microsoft Özelleştirme” uygulamasının devreye gireceği ve yaygın olarak kullanılan Microsoft uygulamalarının telefona yükleneceği belirtildi.

Bu uygulamalar arasında Excel, Skype, Word, OneNote, Cortana, Outlook ve Microsoft Launcher yer alıyor.

Telefonların fiyatları da belli oldu

Operatörlerden bağımsız ve kilitsiz şekilde satışı gerçekleştirilen Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus modellerinin teslimatları 16 Mart tarihinden itibaren sağlanacak. Galaxy S9’un standart modelinin fiyatı ise 720 dolar olarak belirtiliyor. Cihazın bir üst modeli olan S9 Plus ise 840 dolar ücretle müşterilere satılıyor.

S9 ve S9 Plus modellerinin uyumlu olduğu Samsung Dex Pad sayesinde belge düzenlemek ve sunum yapabilmek de mümkün. Özellikle Microsoft uygulamalarının bu cihazlara yüklü olarak geldiğini de hesaba katarsak, kullanıcılar herhangi bir mağaza yerine telefon satın almak için ABD’li teknoloji devinin mağazalarını tercih edebilirler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.