Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Microsoft Edge iPad Desteğine Kavuştu

Edge'nin iOS beta sürümü iPad desteğiyle güncellendi.

Microsoft tarafından geliştirilen Edge tarayıcısının iPad’lerde de kullanıma sunulması artık an meselesi. Her ne kadar şu aşamada App Store‘da yer almamış olsa da, popüler tarayıcının beta sürümü iPad desteğine nihayet kavuştu. Şuan için beta programına kayıt olan Microsoft Edge kullanıcıları, iPad tabletlerinde tarayıcıyı deneyebiliyorlar.

Microsoft Edge iPad Desteğine Kavuştu

Şu aşamada iPad’e uyarlanan Edge’nin özellikleri hakkında bir bilgi notu paylaşılmış değil, ancak iPhone’da kullanılabilen tüm fonksiyonların aynen iPad’de de kullanılabileceği tahmin ediliyor.

Üstün senkronizasyon özellikleri var

Diğer çoğu tarayıcıda olduğu gibi Edge, çarpraz platform desteğine sahip. Bu da Edge’yi bilgisayarda kullanırken açık bıraktığınız sekmeleri kaldığınız yerden telefon üzerinden görüntüleyebileceğiniz anlamına geliyor. Bunun yanı sıra şifreler, favoriye alınan web siteleri ve okuma listeleri de senkronizasyon kapsamında tüm cihazlarla eşitleniyor. 

iPad’e gelen uygulamanın belki de tek farkı, daha büyük ekranlar için gerekli olan tasarımsal değişiklikler.

Aralık’ta iPhone X desteğine kavuşmuştu

Edge’ye gelen son güncelleme, Microsoft’un Aralık ayında iPhone X’e destek vermesinin ardından nihayet yeni bir cihaz için de destek sunduğu anlamına geliyor. Öte yandan güncelleme ile iPad cihazlar için Edge desteğinin gelmesinin yanı sıra Microsoft’un oturum açıp çıkış yapma deneyimini de kolaylaştırdığı bildirildi. Genel performans iyileştirmeleri de cabası.

iPad’lere TestFlight uygulamasını yükleyen beta programına kayıtlı kullanıcılar, Microsoft Edge’nin keyfini çıkarmaya başlamış durumdalar. Uygulamanın mağazaya ne zaman ekleneceği ise henüz bilinmiyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.