Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Microsoft Air Jordan Temalı Xbox Modelini Duyurdu

Microsoft Nike ortaklığının yeni meyvesi : Xbox One X Jordan Edition.

Nike’ın en çok sevilen markalarından birisi olan Air Jordan, Microsoft Xbox’a geldi. Microsoft Air Jordan temalı yeni Xbox One X modelini duyurdu. 

microsoft air jordan temali xbox modelini duyurdu 2

Microsoft ve Nike Şikago’da başlayacak olan NBA All – Star etkinliği öncesinde yeni ortaklıklarını duyurdu. Microsoft yaptığı açıklama ,ile birlikte Air Jordan temalı yeni bir Xbox One X modeli tanıttı. Microsoft bu hamlesiyle birlikte özel tasarımı Xbox One X modellerine bir yenisini daha eklemiş oldu. 

Air Jordan’ın klasikleşen kırmızı rengi ile oldukça şık görünen yeni Xbox One X modelinin tam ortasında Air Jordan logosu bulunuyor. Xbox One X konsolunun oyun kontrolcülerinde de Air Jordan logosunu bulmak mümkün. 

Microsoft’un yeni Air Jordan tasarımı Xbox One X oyun konsolu Nike’ın NBA All – Star etkinliğinde satışa sunacağı Air Jordan’ların en yeni modeli III Retro U ayakkabıları ile birlikte geliyor. Oldukça şık görünen Air Jordan’ın yeni ayakkabıları da siyah ve kırmızı renkleri öne çıkarıyor ve gri detaylara sahip.

Eğer ki Air Jordan temalı bir Xbox One X almak istiyorsanız biraz üzülebilirsiniz. Microsoft yaptığı açıklamada konsolun sınırlı üretim olduğunu ve konsolun satışa sunulmak yerine çekilişle dağıtılacağını açıkladı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.