Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Metro Exodus Nvidia RTX Kartlarla 1080p 60fps Hedefliyor

Yeni Metro oyunu Nvidia'nın RTX ekran kartlarıyla uyumlu olacak.

4A Games’in render programcısı Ben Archard bir oyun sitesine açıklama yaparak Metro Exodus’ta Nvidia’nın real-time ray tracing özelliğiyle 1080p çözünürlük 60fps kare oranını hedeflediklerini duyurdu. Archard’ın iddialarına göre Metro Exodus yeni RTX kartlarını destekleyecek ve real-time ray tracing teknolojisiyle çalışacak.

metro exodus nvidia rtx kartlarla 1080p 60fps hedefliyor 1

Görünüşe göre real-time ray tracing özelliğini açıp kapamanın yanında yüksek-düşük ayar seçenekleri de olacak ve aralarında değişim yapılabilecek. Metro Exodus da bu ayarlara göre optimize edilebilecek ve 1080p 60fps kare oranlarına real-time ray tracing efektleriyle ulaşabilecek. Fakat Ben Archard henüz işlemin bitmediğini ve çalışmaların sürdüğünü de belirtiyor.

Metro Exodus bilindiği gibi 2019’un Şubat ayında satışa sunulacak. Dolayısıyla yapımcı firma 4A Games’in henüz epey zamanı var ve 1080p 60fps oyun deneyimi için ilerleyen aylarda optimizasyonlar yapılacaktır. Son haliyle oyunun yeni RTX ekran kartlarının özelliklerine tamamen uyum sağlayacağını düşünüyoruz.

Şimdilik emin olduğumuz tek şey ise Metro Exodus’un RTX kartlarla uyumlu çalışacağı ve real-time ray tracing efektlerini destekleyeceği. Bu teknolojiyi destekleyen ilk oyunlardan birisi de Battlefield 5’le birlikte Metro Exodus olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.