Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Metro Conflict: The Origin Haziran’da Kapanıyor

Metro Conflict: The Origin ikinci denemede de başarısız oldu ve oyun için kapatma kararı alındı.

Metro Conflict: The Origin’in yapımcısı Red Duck bugün yaptığı duyuruyla free-to-play taktiksel shooter oyunlarının 21 Haziran 2018 tarihinde oyunculara kapısını kapatacağını duyurdu. Bu aslına bakarsanız oyunun ikinci kapanışı fakat muhtemelen son olacak. Çünkü Metro Conflict: The Origin doğrudan yapımcısı tarafından dağıtımı yapılan bir oyun.  Black Squad’ın büyük başarısının ardından diğer Güney Kore menşeli oyunların kullanıcı çekmekte zorlanması aslında beklenen bir durumdu.

Metro conflict the origin haziranda kapaniyor 1

Diğer yandan Metro Conflict: The Origin’in biraz karışık bir geçmişi var. Oyun normalde OG Planet aracılığıyla Avrupa bölgesine oynaması ücretsiz olarak gelmişti. Birkaç ayın ardından OG Planet oyunu kapatırken, bir yıl sonra Metro Conflict tekrar çıkarılmıştı fakat adı Metro Conflict: The Origin yapılmış, ‘satın al ve oyna’ modeline geçilmişti.

Buna rağmen buy-to-play modeli de başarılı olmadı ve geçtiğimiz Kasım ayında Metro Conflict: The Origin ücretsiz yapıldı. Yine de yeteri kadar oyuncu çekilemedi ve br türlü Metro Conflict: The Origin beklediği noktaya gelemedi. Kısacası, önümüzdeki yaz aylarında artık bu oyuna erişim sağlayamayacaksınız.

https://www.youtube.com/watch?v=EHgRbIKuuBU

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.