Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Master X Master’ın Kapalı Betası Yarın Başlıyor

NCSoft'un MOBA dünyası için geliştirilen oyunu Master X Master, yarından itibaren kapalı beta sürecine giriyor.

Guild Wars 2, AİON Online ve Blade & Soul gibi sevilen oyunların yayıncılığını üstlenen NCSoft, Master X Master’la da MOBA dünyasına adım atacak. Üstelik bu oyunda ilk başta saydığımız MMORPG’lerdeki bazı karakterler de bulunacak. Master X Master’ı merak edenler yarın başlayacak kapalı beta sürecine katılım gösterip oyunu deneme fırsatına erişebilir.

Kapalı beta için başvurmuş ve kabul edilmiş olan oyuncular, artık Master X Master’ı indirip yükleyebilirler. Kapalı beta duyurusuna ilk defa rastlayan okurlarımız da buraya tıklayarak resmi internet sitesi üzerinden başvuruda bulunabilirler. Buraya tıklayarak gideceğiniz sayfada, kapalı beta sürecine ışık tutan detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Aslında yapacağınız işlemler oldukça basit, kapalı beta kaydını tamamladıktan sonra oyunu indirip oynamaya başlayabilirsiniz.

Oyuncular kapalı beta süreci boyunca, 36 farklı kahramanı deneme fırsatına erişecekler. WASD tuşlarıyla kontrol edebileceğiniz karakterlerle, PvE zindanlara, çok oyunculu PvP oyun modlarına ve küçük yan oyunlara doğru yelken açabileceksiniz. Daha önce denenmemiş 5’e 5 kişilik haritalar da bu süreçte teste tabi tutulacak.

Bu süreçte karşılaşacağınız oynanış dinamiklerine ve oyunun içinden gelen çok sayıda içeriğe aşağıdaki incelem videosunu izleyerek göz atabilirsiniz.

MXM: Closed Beta Preview

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.