Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mass Effect: Andromeda’nın Çıkış Fragmanı Paylaşıldı

2017'nin en büyük yapımlarından olan Mass Effect: Andromeda'nın çıkış fragmanı sonunda paylaşıldı.

Geliştiriciliğini BioWare’in, yayıncılığını Electronic Arts’ın üstlendiği, çok büyük heyecanla beklenen dev yapım Mass Effect: Andromeda’nın çıkış fragmanı sonunda paylaşıldı. 21 Mart 2017’ye, Andromeda’nın Kuzey Amerika’da piyasaya çıkacağı tarihe azıcık zaman kala heyecan iyice doruğa çıktı. Bu tarihten sadece 2 gün sonra, 23 Mart 2017’de Avrupa’da da raflara çıkacak olan oyun, PC, Playstation 4 ve Xbox One platformları için gelecek.

mass effect andromeda çıkış fragmanı

Oyun adından söz edilen ilk günden beri, oyun dünyasına sunduğu haberlerle heyecanı istikrarlı bir şekilde yükseltti. Andromeda için duyulan beklenti artık zirveye çıktı. Rag’n’Bone Man’in “Human” adlı şarkısı ile paylaşılan fragman, şarkı seçimi açısında kimilerinde hayal kırıklığı yaratsa da kimilerini oturdukları koltuklarında zıplatmayı başarmış. İnsanoğlunun yeni galaksideki hikayesine, bize kalırsa oldukça uyan bir çıkış şarkısı olmuş. Tempoya ve aksiyona da bol bol vurgu yapılmış.

Karakterimizi sürükleyeceğimiz yeni maceralardan da kesitler sunan fragman, eski paylaşımlara da yer veriyor. Resmi Youtube hesabından paylaşılan fragmana aşağıdaki ekrandan ulaşabilirsiniz. Çok kısa bir süre sonra, Andromeda galaksisinde görüşmek üzere! İyi seyirler.

MASS EFFECT™: ANDROMEDA – Official Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.