Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mass Effect: Andromeda P2P Sistem Kullanacak

Mass Effect serisinin yeni oyunu Andromeda'da P2P sistem kullanılacağı açıklandı, kimi oyuncular tedirgin.

RPG oyunları ve yerçekimsiz ortamları seven oyuncuların favori serilerinden olan Mass Effect’in yeni çıkacak oyunu Andromeda’da P2P sisteminin kullanılacağı duyuruldu. Andromeda’yı bekleyen çok büyük bir kitle var. Oyunla ilgili paylaşılan her yeni haber, duyurulan her içerik kısacık süreler içinde çok fazla insana erişiyor. İşte bu büyük kitle şimdi biraz tedirgin. Çünkü P2P sistemin bazı sıkıntıları da beraberinde getirdiğini daha önce defalarca gördü.

mass andromeda p2p sistemi

DICE’dan gelen habere göre oyunun çoklu oyuncu modunda kullanılacak olan P2P sistemin bazı handikapları bulunuyor. P2P sistemlerde merkezi sunucular bulunmuyor. Her oyuncunun kendi bilgisayarları sunucu işlevi görüyor. Her biri ayrı ayrı sunuculara dönüşen kişisel bilgisayarlar, çoklu oyuncu modunda birbirlerine bağlanarak oyunun ağını kuruyor. Fakat burada da şöyle bir sorun meydana çıkıyor; her oyuncunun bağlantı gücü yeterince güçlü olmadığında çeşitli bağlantı sorunları yaşanabiliyor.

Mass Effect: Andromeda’nın planlanan çok oyunculu beta testinin gerçekleşmeyeceğini de söyleyelim. BioWare’den gelen açıklamaya göre oyunun geliştirici ekibi, çok oyunculu modu dengeleme konusunda başarı elde etmiş ve test aşamasına ihtiyaç olmadığına karar vermiş.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.