Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mass Effect: Andromeda Güncellemelerle Düzeltilmeye Devam Ediyor

Andromeda ekibi başarısız geçen çıkışın yaralarını sarmaya çalışıyor.

BioWare ekibi tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan Mass Effect: Andromeda, son yılların en acaip çıkışlarından birini gerçekleştirdi desek abartmamış oluruz. Çıkışının ardından geçen iki hafta boyunca neredeyse 1 milyon adet satan oyunun komik animasyonları ve tuhaf yüz ifadeleri internet alemine bomba gibi düştü. Çok büyük şaka malzemesi olan Mass Effect: Andromeda, düzenli şekilde yayınlanan güncellemeler ile kendi toparlamaya çalışıyor. BioWare tarafından yayınlanan son güncelleme ile işler bir parça daha iyiye gitti diyebiliriz.

mass effect andromeda 1

Kısa süre önce yayınlanan 1.06 güncellemesi ile, tekli oyuncu modunda çok sayıda dengeleme, çoklu oyuncu modunda yaşanan sorunların azaltılması, sinematik sahnelerde oyuncuları şoka sokan detaylarda iyileştirmeler, çeşitli ayar seçenekleri ve çok sayıda küçüklü büyüklü hata düzeltmesi ve animasyon iyileştirmesi mümkün oluyor. Yine de Andromeda’nın daha çok yolunun bulunduğunu söylemek yanlış olmaz.

Eğer oyunun orijinal kopyasına sahipseniz, 1.06 güncellemesini otomatik olarak indirebileceksiniz. Oyun hakkındaki detaylı bilgiye ulaşmak için https://www.masseffect.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Sahip olduğunuz oyun platformuna göre sunulan satın alma tekliflerini de aynı adres üzerinden inceleyebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.