Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mass Effect: Andromeda Güncelleme Aldı, Animasyonlar Biraz Düzeldi

Mass Effect: Andromeda, hayal kırıklığı yaşatan çıkışının yaralarını sarmaya uğraşıyor. Aldığı son güncelleme ile oyuncuları hayrete düşüren yüz animasyonları az da olsa düzeldi.

BioWare ekibi tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan Mass Effect: Andromeda, bu yılın en çok merak edilen oyunlarından biri olmuştu. Ancak çıkış yaptığı ilk günden itibaren oyuncular tarafından topa tutulmaya başladı. Ön sipariş veren oyuncuların katlanan tepkisi, oyunun her yanına uzanan gülünç animasyonlar ve özensiz yüz hareketleri ile çıkışından itibaren büyük bir sarsıntı yaşayan oyun, kendini dengeye oturtmaya çalışıyor. Kısa süre önce yayınlanan 1.09 güncellemesi ile bir parça daha yol katettiğini söyleyebiliriz.

mass effect andromeda update 2

BioWare ve Electronic Arts ortaklığının E3 2017 Fuarı’nda duyurdukları yeni IP’leri Anthem’e yoğunlaşmaya başlamaları ile Mass Effect: Andromeda topraklarından özenli çalışmalarını çekeceklerine dair söylentiler dolaşıyordu. Hatta kısa bir süre önce, Andromeda için çıkacak hikaye temelli DLC’lerin iptal edildiğine dair bir haber yayıldı. Bu haberde ismi geçen üçüncü parti şirketin anlaşmada yer aldığına dair söylentiler yalanlandı. Ancak DLC’lerin geleceği hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

Söylentiler kaybolmaya başlarken, oyunun yeni güncellemesi 1.09 kısa süre önce yayınlandı. Animasyon ve kaplama hatalarına odaklanan güncelleme, yüzleri ve hareketleri bir parça daha iyileştirmeyi başarıyor. Karakterlerin saçlarının bir anda ortadan kaybolmasına sebep olan hatayı da düzeltiyor. Güncellemesi Origin üzerinden otomatikman indirebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.