Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Marvel’s Midnight Suns’tan, Wolverine’li 20 Dakikalık Oynanış Videosu

Marvel's Midnight Suns'ın kapsamlı bir sunumu internete düştü. Bu video ile, Wolverine ve Sabertooth gibi karakterleri görme şansı yakaladık.

Marvel çizgi roman evreninde geçen bir taktik RPG oyunu olan Marvel’s Midnight Suns‘tan yeni oynanış görüntüleri yayınlandı. Oyun, XCOM ve Sid Meier’s Civilization serisinin yaratıcıları Firaxis tarafından geliştirildi.

Video yirmi dakikadan biraz daha uzun ve çoğunluğu oynanış görüntülerinden hazırlanmış. Kayıt, projede sözde marka yapımcısı olarak görev yapan yapımcı Carolina Guevara, yaratıcı yönetmen Jake Solomon ve Garth Deangelis tarafından yorumlandı.

Midnight Suns

Marvel’s Midnight Suns’ın Kötü Adamı: Sabertooth

Video, oyun için yaratılan ve oyuncu avatarı olarak görev yapacak olan The Hunter’ı da gösterdi. Görevde The Hunter’a Wolverine eşlik etti. Görevler arasında zaman geçireceğimiz üssün bölümlerinin yanı sıra Sabertooth olarak bilinen süper bir kötü adamla bir çatışma da görebildik.

Sunum sırasında geliştirici ekip, Marvel’s Midnight Suns‘ın mikro dönüşümler içermeyen ve zengin tek oyunculu içerik sunacak birinci sınıf bir oyun olduğunu da açıkladı. Güçlerin ve diğer ögelerin kilidini açmanın tek yolu oyun oynamak olacak.

Bu önemli bir beyan çünkü oyundaki yetenekler görsel olarak kartlar şeklinde sunuldu ve sanal kart oyunları mikro dönüşümlerle ünlü, bu nedenle bazı oyuncuların kaygısı üzerine bu bilgilerin üzerine vurgu yapıldı. Marvel’s Midnight Suns’da bu sunum biçiminin yalnızca yeteneklerin seçimini ve yönetimini kolaylaştırmak için olduğunu öğrendik.

Görevden önce bir karaktere atanan beceri kartları, savaşlar sırasında herhangi bir kısıtlama olmaksızın kullanılabilir olacak. Her turda belirli sayıda hareket puanı alacağız ve bunları ekip üyelerine serbestçe tahsis edebileceğiz.

Marvel’s Midnight Suns, Windows PC, Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X/S, PlayStation 5 ve Nintendo Switch’e çıkış yapacak. Oyunun çıkış tarihi ise 2022 yılının mart ayı olarak açıklandı. Ayrıca PC versiyonu hem Steam‘de hem de Epic Games Store‘da satılacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.