Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Marvel’s Avengers 4 Eylül’e Ertelendi

Square Enix'ten bir erteleme haberi de Marvel’s Avengers oyunu için geldi.

Final Fantasy VII Remake‘in ertelenmesi haberiyle birlikte Square Enix‘ten bir erteleme haberi de Marvel’s Avengers için geldi. Bu açıklamayla birlikte oyunun yeni çıkış tarihi de 4 Eylül olarak duyuruldu.

Marvels Avengers 4 Eylüle Ertelendi 2

Gamingbolt‘un haberine göre 15 Mayıs tarihinde piyasaya sürülmesi beklenen oyunun yeni çıkış tarihi 4 Eylül olarak belirtildi. Ve Marvel’s Avengers oyununun da ertelenmesindeki sebep tıpkı Final Fantasy VII Remake’te olduğu gibi “daha iyi bir oyun deneyimi ve son bir güncelleme” olarak belirtildi. Crystal Dynamics stüdyosunun yöneticileri Scot Amos ve Ron Rosenberg yaptıkları açıklamada amaçlarının en iyi Avengers oyununu sunmak olduğunu ve bu amaca ulaşmak için de bu zor kararı aldıklarını belirtmişler.

Birer Avengers hayranı oldukları belirten yapımcılar, bu karakterlerin dünya çapındaki milyonlarca kişi için ne ifade ettiğini iyi bildiklerini söylemişler. Bu nedenle de hayallerindeki oyunu gerçeğe dökebilmek için daha çok zamana ihtiyaçları olduğunu belirtmişler.  Dünya çapındaki hayranların gösterdikleri destek nedeniyle oldukça mutlu olduklarını belirten Scot Amos ve Ron Rosenberg, gecikme için özür dilemiş. Ayrıca beklemenin de mutlaka karşılığını vereceğini belirtmişler.

Oldukça ileri bir tarihe ertelenen oyun kafalarda bazı soru işaretlerini de beraberinde getiriyor. Özellikle PS5 ve Xbox Series X’in yakın bir zamanda çıkacağı düşünülürse belki de Marvel’s Avengers da bu platformlar için geliştiriliyordur.

MARVEL'S AVENGERS New Gameplay Trailer (2020) PS4

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.