Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Marvel vs Capcom: Infinite Fragmanı Yayınlandı

Oyunun hikayesine ve çıkış tarihine dair bilgiler de yer alıyor.

Capcom tarafından geliştirilmekte olan ve yine aynı firma tarafından yayıncılığı üstlenilen Marvel vs Capcom: Infinite için oyunun hikayesini sunan ve çıkış tarihini veren tanıtım fragmanı yayınlandı. İlk defa 2011 yılında piyasaya sürülen ve en çok sevilen dövüş oyunlarından biri olmayı başaran Marvel vs Capcom, nostalji ve dövüş oyunu tutkunlarının çok hoşuna gidecek yepyeni bir versiyon olan Infinite ile yeniden piyasaya çıkacak.

marvel capcom infinite

Bu oyunda karşınıza gelecek en kötü karakter, Infinite dünyasının şimdiye dek bilinen en belalı düşmanı iki evrenin iki ayrı kötü karakterinin karmasından oluşuyor. Mega Man X’ten Sigma’yı ve Marvel’ın Avengers hikayelerinden hatırlayabileceğiniz Ultron’u tek bir kötü karakter olarak oyuna eklemişler. Ultron Sigma adını alan karakter, Marvel ve Capcom evrenlerinin en güçlü karakterlerine ter döktürecek.

Marvel karakterlerinin alışılmış görünümlerine sadık kalan tasarım, belki biraz daha karikatürize olabilirdi ancak şu haliyle de göze oldukça iyi hitap ettiğini söyleyebiliriz. Capcom tarafından geliştirilen oyun 19 Eylül 2017 tarihinde, Playstation 4, Xbox One ve PC platformları için piyasaya çıkacak. Oyunun hikayesine ve biraz da atmosferine odaklanan tanıtım fragmanını aşağıdaki ekranda izleyebilirsiniz.

Marvel vs Capcom: Infinite - Story Trailer 1

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.