Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Marvel Future Fight’a Kaptal Marvel Dahil Oldu!

Marvel Future Fight yeni bir güncelleme aldı.

Netmarble Corp’un milyonlara ulaşan oyunu olan Marvel Future Fight yine yeni içerikler ile oyuncuların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Yapım yakında gösterime girecek olan Marvel kahramanlarından Kaptan Marvel filmindeki yeni karakter tasarımını oyunculara sundu.

Marvel Future Fight’a Kaptal Marvel Dahil Oldu 2

Şuana kadar sadece adı ile gündeme gelen Kaptan Marvel, bir diğer adıyla Carol Danvers rolünde Brie Larsın’a yer veren film galaksinin en görkemli karakterlerine ev sahipliği yapacak. Oyuncular filmde yer alan bazı karakterleri oyun içerisinde oynayabilecekler. Bu karakterler arasında Nick Fury (Modern), Minn-Erva (Modern) ve Korath (Kaptan Marvel) yer alacak.

Bunlara ek olarak Kaptan Marvel, Ronan, Nick Fury ve Minn-Erva için özel olarak tasarlanmış olan kostümler oyun içerisinde karşımıza çıkacak. Ayrıca yeni bir Kaptan Marvel Kostüm Koleksiyonu da oyunculara sunulacak.

Bununlada yetinmeyen yapım, yeni bir Marvel’den Kapsan Marvel temalı Efsanevi Savaşta filmde görülen arka plan ve karakterlerden oluşan üç yeni bölüm oyunculara sunulacak. Kaptan Marvel oyun içerisinde seviyesini artırabilecek.

Oyuna gelen güncelleme ile ayrıca Karakter Almanağına karakterler hakkında daha detaylı bilgi görüntülenmesi sağlandı.

[MARVEL Future Fight] Captain Marvel Theme Update!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.