Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

MapleStory 2’nin 2019 İçin Planları Var

Yeni MapleStory 2 genişleme paketi seneye çıkacak.

Ekim ayında çıkan MapleStory 2 geride bıraktığımız yılı başarıyla kapıyor. Birkaç hafta önce yayınlanan Skybound ek paketiyle de beğeni toplayan oyun hakkında Nexon America’nın lideri Jungsoo Lee de bir dizi açıklama yaparken, 2018’den memnun olduklarını ifade etti ve fantastik MMORPG oyununun hayranlarıyla yeni detayları paylaştı.

maplestory 2 2019 icin planlari var 1

Jungsoo Lee, MapleStory 2’ye dair şu sözleri kullandı:

Hem geliştirici stüdyo, hem de Nexon’daki MapleStory 2 geçtiğimiz yıl çıkışa kadar ve sonrasında güncellemelerde durmaksızın çalıştı. Bu heyecan verici bir maceraydı fakat geriye dönüp baktığımızda keşke daha iyi ya da daha farklı yapsaydık dediğimiz birkaç şey de var.’

Lee’ye göre önümüzdeki yıl MapleStory 2 için daha çok içerik eklenecek ve var olan özellikler de güncellenecek. Aynı zamanda devasa bir güncelemenin de planları sürüyor fakat öncesinde oyundaki eksikleri tamamlamayı planlıyorlar.

Ocak ayında MapleStory 2’ye bir güncelleme gelmesi beklenirken, oyuncuların gelişimine katkıda bulunacak. 2019’un yaz aylarında ise MapleStory 2 için yeni bir ek paket daha yayınlanacak. Kısacası oyun için çalışmalar hız kesmeyeceğe benziyor.

MapleStory 2 Sky Fortress Ascension

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.