Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Magic: The Gathering Arena Çıktı!

Magic: The Gathering Arena Epic Store'da oynanabilir oldu.

Son yılların popüler oyun motoru olan Unity tarafından geliştirilen Magic: The Gathering Arena, Wizards of the Coast imzası ile bilgisayar platformu oyuncularına sunuldu. Yapım bilgisayar platformunda oynanıyor.

Magic The Gathering Arena Çıktı 2

Magic: The Gathering mobil platformda oynanmaya devam edilirken Magic: The Gathering Arena’da bilgisayar platformu için lansmana çıktı. Aralık 2018’de yayın hayatına başlayan Epic Store, 16 Ocak itibari ile Magic: The Gathering Arena’ya da ev sahipliği yapmaya başladı. Geliştirici ekip oyunu kart oyunu olarak bilgisayar platformu oyuncularına sundu. Birbirinden farklı seviyelerin de yer aldığı yapım içerisinde her kartın kendi has özellikleri yer alacak.

Farklı oyun modlarının da yer aldığı yapım içerisinde oyuncular mücadele ettikçe ödüller kazanabilecek, tüm seviyelerden oyuncular ile karşı karşıya gelebilecekler. Oyuna ilk kez giriş yapan oyuncular, yapay zekâya karşı oynayarak kendilerini geliştirebilecek, daha sonra gerçek oyuncular ile karşı karşıya gelerek yeteneklerini sınama fırsatı elde edebilecekler.

15 benzersiz destenin yer alacağı oyunda oyuncular kendi oyun tarzlarını da keşfedebilecekler. Oyun içerisinde günlük ödüller de dağıtılacak. Göz alıcı avatarlar, sürükleyici hikâye, kart korumalıkları ve daha fazlası oyun içerisinde karşımıza çıkacak olan içerikler arasında yer alıyor.

Draft ve Brawl gibi birçok oyun modunu deneyimleme şansı elde edeceğimiz oyunda özel oyun içi etkinlikler ile heyecan verici ödüllere de erişebileceğiz.

Magic: The Gathering Arena 16 Ocak itibari ile Epic Store’da tam sürüm olarak ücretsiz bir şekilde oynanmaya başlandı.

Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7
İşlemci: AMD Athion 64 X2 Çift Çekirdekli 5600+ veya Eşdeğeri
Ekran Kartı: GeForce GTX 8800 veya Eşdeğeri
RAM: 2 GB

Önerilen Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Window 10
İşlemci: Intel Core2 Quad Q9300 2.50 GHz
Ekran Kartı: GeForce GTX 560
RAM: 4 GB

Magic: The Gathering Arena – Launch Gameplay Trailer (Official)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.