Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Lost Ark Ücretsiz Binek: Ladybug Nasıl Alınır?

Lost Ark'ta Ladybug bineğini elde etmek için Tortoyk Island'a erişmeniz için kullanılan tekne yolculuğunun kilidini açmanız ve tüm bölgesel görev dizilerini tamamlamaları gerek.

Lost Ark, oyuncuların bir yandan yeteneklerini sergilerken bir yandan da şık seyahatler için kullanabilecekleri bir dizi benzersiz ve zarif binek içeriyor ve en güzel bineklerden bir tanesi ise ücretsiz olan Ladybug. Bu bineği elde etmek için tekne geçişlerinin kilidini açana kadar ana hikayede ilerlemeniz gerekecek. Denizi özgürce geçtikten sonra East Luterra‘nın kuzeybatısındaki Tortoyk Island‘a gidebileceksiniz.

Tortoyk Island, gideceğiniz beşinci bölge, yani adaya ulaşmadan ve Ladybug’ı elde etmeden önce, bu noktaya kadar tüm görev dizilerini tamamlamaları gerek. Lost Ark’taki Tortoyk Island’a ulaşmak için Rethramis, Yudia, West Luterra ve East Luterra‘daki ana hikayeleri bitirmeniz gerek. Tüm bu görevleri tamamladıktan sonra, “Set Sail!” görevi ile teknenizi kazanacaksınız ve Tortoyk’a gidebileceksiniz. Ada beş ana alana sahip ve burası muhtemelen seviye 38 olarak gidip 42 olarak çıkacağınız bir bölge olacak.

Lost Ark Binek Rehberi: Ladybug Nasıl Alınır?

Lost Ark

Tortoyk Island’a vardıktan sonra, Sweetwater Forest’daki Mokamoka adlı bir NPC size Ladybug’ı verecek. Lost Ark’ın ana görevlerinden olan “Take care of Mokamoka” görevi sırasında bu karakter ile tanışacaksınız ancak önce “Keep Farm from Harm” görevini tamamlayarak Mushumushu ile konuşmalısınız.

Mushumushu’yu Mokoko Village’nin kuzeyinde bulabilirsiniz. Bu görev sırasında, Mushumushu’nun Erkek Ladybug’ını üzerine çekmek için başınız üzerinde Dişi bir Ladybug taşımanız gerekecek.

Lost Ark

Kaçak Erkek Ladybug’ı, görev verenin bulunduğu yerin doğusunda bulabilirsiniz. Vücutlarının üzerinde turuncu bir çubuk göründüğünde erkeklerin başarılı bir şekilde cezbedildiğini anlayabilirsiniz. Kalemdeki daireye dönün ve muhafazanın kapılarını kapatmadan önce kılığı çıkardığınızdan emin olun. Lost Ark’taki bu sorun çözüldüğünde, Mushumushu oyuncudan Ladybug ikilemiyle kuzeydeki çiftliklere de yardım etmesini isteyecek.

Daha sonra “Keep Farm from Harm” isimli görevin ikinci yarısını tamamlamak için Ladybug‘ı kullanmalı ve kuzeye, Mokamoka’nın yanında duran bir NPC olan Picopico’ya gitmelisiniz. Görevi tamamlamak için Picopico ve Mokamoka ile konuşun. Ödül olarak Lost Ark hayranlarına aralarından seçim yapabilecekleri üç Ladybug verilecek. Bineği kaydetmek için envanter ekranında etkinleştirin. Ladybug’a binmek veya onu kısayollarınıza eklemek için binek menüsünü açın. Bu menü için Alt + V tuşlarına basın.

Lost Ark’ın Steam sayfasına buradan ulaşabilir ve ücretsiz olarak oyunu oynayabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.