Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

LoL’e Bayram Geldi!

League of Legends bayram içerikleri aldı.

Espor oyunları arasında yer alan ve dünyanın dört bir yanında milyonlarca oyuncu tarafından oynanan League of Legends yakında mobil sürümü ile de karşımıza çıkacak. Yeni bir mobil oyun üzerinde çalışan Tencent, League of Legends için girişimlerde bulunmuştu.

LoL’e Bayram Geldi 2

Ülkemizde ve dünyada oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden League of Legends bayramı oyuncuları ile kutluyor. 31 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasında yalnızca Türkiye sunucusuna özel bir uygulamayı hayata geçiren yapım, bayrama özel kostümler ile oyuncuların yüzünü güldürecek. Oyuncular belirtilen tarihler arasında oyun içerisinde yeni paketler ve kapsüller ile karşılaşacak, yeni ödüllerin ve hediyelerin sahibi olacaklar.

LoL Türkiye oyuncuları belirtilen tarihlerde en çok oynadıkları şampiyonlarda 1 adet kostüme ücretsiz olarak sahip olabilecekler. Bu kampanya ile oyuncular bayramın ilk gününde kostümler giymiş ve bayrama bu şekilde girmiş olacaklar.

Buna ek olarak belirtilen tarihlerde LoL Cafeleri’nde 2 kostüm açık hale gelecek. Bilindiği üzere daha önce 1 kostüm açık olarak yer alıyordu.

Oyun içi duyurulan yeni paket Kesmece Karpuz ile oyuncular 1 kostüm kristali kazanabilecekler. Daha doğrusu bu paket içerisinde 1 kostüm kristalinin çıkması garanti olacak. Ayrıca oyuncular istedikleri içeriklere ulaşmak için daha fazla şans elde edecekler.

Oyunculara daha eğlenceli bir ortam sunmayı hedefleyen geliştirici ekip Kutu Kapmaca’yı yeniden oyunculara sunuyor. 3 hafta boyunca oyuncular Sihirdar Vadisi veya Aram’da alacakları galibiyetler ile Hextech Seti kazanabilecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.