Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

LoL 2018 Üniversite Ligi Kayıtları Başlıyor!

LoL 2018 Üniversite Ligi kayıtları 1 Şubat'ta başlayacak ve 22 Şubat'ta sona erecek.

Geçtiğimiz günlerde 2018 Üniversite Ligi’nin yakın bir tarihte kayıtlara açılacağını ve ülkemizdeki bütün üniversite öğrencilerinin bu lige katılabileceğini belirtmiştik. Nihayet kayıtlar yarın oyunculara açılıyor.

LoL 2018 Üniversite Ligi Kayıtları Başlıyor 2

League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi’nde 2018 yılının heyecanı başlaması ile birlikte 8 takım milyonlarca oyun severe eşsiz bir keyif sunuyor. Kıran kırana geçen Şampiyonluk Ligi maçlarında ikinci haftayı geride bırakırken bugün yapılan duyuru ile Üniversite Ligi’nin kayıtlarının 1 Şubat’ta başlayacağı bilgisi verildi. 2018 LoL Üniversite Ligi kayıtları 1 Şubat’ta başlayacak ve 22 Şubat’a kadar devam edecek. 24 Şubat’tan itibaren takımlar ön elemeler için karşı karşıya gelecekler.

Geçtiğimiz 350 farklı takımın boy gösterdiği Üniversite Ligi’nde rekabet dolu maçlar yaşanmıştı. 2018 Üniversite Ligi’ne 400 takımın katılması beklenirken kayırların başlangıç tarihi olarak da 1 Şubat gösteriliyor. Üniversite Ligi’nde ön elemeler yaklaşık iki hafta sürecek. İlk hafta yapılan maçlarda ilk 16 takım belirlenirken, ikinci hafta ise diğer 16 takım belirlenecek. İki haftanın sonunda belirlenen toplam 32 takım grup aşamasında oynama hakkı elde edecekler. Türkiye’nin bütün üniversitelerinden oyuncular lige katılabilirler. Takımlar aynı üniversiteden 5 as oyuncu ve en az 1 yedek oyuncu dahilin de Üniversite Ligi’ne katılabilirler. Lig boyunca takımlar ekiplerine 3 yedek oyuncuya kadar farklı mevkilerde oyuncu dahil edebiliyorlar.

Kıran kırana rekabetlerin yapılacağı Üniversite Ligi’nde grup aşaması 10 Mart’ta başlayacak ve 1 Nisan tarihinde sona erecek. Turnuvanın çeyrek finali 7, 8, 14 ve 15 Nisan tarihlerinde yapılacak. Yarı final karşılaşmaları ise 28 Nisan’da gerçekleştirilirken büyük final ise 29 Nisan’da yapılacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.