Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

League of Legends 12.2 Yama Notları Yayınlandı

Riot Games, League of Legends 12.2 yama notlarını paylaştı. Çok sayıda değişikliği ve hata düzeltmesini beraberinde getiren güncelleme, aynı zamanda bu hafta başlayacak Ay Festivali etkinliğinin startını veriyor.

LoL 12.2 yama notları yayınlandı. Riot Games’in fenomen MOBA oyunu, heyecanla beklenen 2022 sezonuna geçen haftalarda başlamıştı. Pek çok değişikliği beraberinde getiren yeni dereceli sezon, her zamankinden daha rekabetçi olacak. Bugün itibarıyla paylaşılan yama notları, son derece kapsamlı bir LoL güncellemesi ile karşı karşıya olduğumuzu gösteriyor.

Bu yamada şampiyonlarda bir sürü denge değişikliğine gidilirken, hava durumuna göre, yenilenen Janna beraberinde eşya, ejder ve rün ayarlamaları sağanağı getiriyor. Ayrıca bu hafta Ay Festivali etkinliği başlıyor. Kaplan yılına özel etkinliklerle birlikte RURF’ün dönüşünün, heyecan verici görevlerin ve zarif Porselen, Havai Fişek ve Prestij Serisi kostümlerin tadını çıkarabileceksiniz.

LoL 12.2 Yamasında Öne Çıkan Değişiklikler

lol 12.2 yama notları
LoL 12.2 yama notlarında öne çıkanlar.

Yukarıda belirttiğim gibi LoL 12.2 yama notlarında önemli şampiyon değişiklikleri var. Lulu, Shen, Talon, Qiyana ve Zed nerf yiyerek zayıfladı. Noctume, Senna, Samira, Veigar, Volibear, Tristana, Yasuo ve Yone ise güçlendi. Janna, Rengar ve Tahm Kench olmak üzere üç şampiyon da yeniden düzenlendi. LoL güncellemesi ile giderilen hatalar ve yaşam kalitesi değişiklikleri ise şu şekilde:

Giderilen Hatalar

  • Işınlan’ın zaman zaman 14. dakikadan önce kuleler dışındaki bazı birimlerin üstünde kullanılabilmesine yol açan hata giderildi.
  • Dizginsiz Büyü Kitabı rünüyle alınan ve kullanılan Dizginsiz Işınlanma’nın sihirdar büyülerinden birinin yerine kalıcı olarak geçmesine yol açan hata giderildi.
  • Şampiyonlar artık oyunun 14. dakikasından sonra Zoe için Dizginsiz Işınlanma küreleri düşürüyor.
  • Yone’nin zaman zaman E – Özgür Ruh yeteneği etkinken Dizginsiz Işınlanma kullanabilmesine yol açan hata giderildi.
  • Gizlenme göstergesinin ünlem işareti düzeltildi ve artık bazı gizlilik yetenekleri kullandıktan (Akali’nin W – Alacakaranlık Perdesi yeteneği gibi) sonra Kimyasal Sis’in içinden rakibe görünüyorsanız, şampiyonunuzun üzerinde doğru bir şekilde beliriyor.
  • Kulelerin Kog’Maw’ın Pasif – Icathia Sürprizi veya Karthus’un Pasif – Ölüm Tanımaz yeteneklerinden hasar alan rakip şampiyonları hedef almasına yol açan hata giderildi.
  • Rengar’ın Pasif – Görünmez Yırtıcı yeteneğinin atlama saldırıları artık Navori Seri Bıçakları’nın Seri Darbeler etkisini doğru bir şekilde tetikliyor.
  • Bazı orman canavarlarından hasar alındığında Doğanın Kudreti’nin zaman zaman Soğurma yükü kazanmasına yol açan hata giderildi.
  • Buzul Takviyesi’nin pasifi tetiklendiğinde yanlışlıkla Kararma’nın Batmaz Ay pasifinin tetiklenmiş sayılmasına yol açan hata giderildi.
  • İhtişamlı veya aktife sahip eşya simgelerinin çerçevelerinin zaman zaman yanlış bölgelerde görünmesine yol açan hata giderildi. Evet, gizemli turuncu kutucuklardan bahsediyoruz…
  • Rakip oyuncu sohbet ve ifade susturma düğmeleri düzeltildi ve artık skor tablosundaki diğer simgelerin üstüne taşmıyor.
  • DJ Sona ve K/DA Seraphine’in oyun içi müzik susturma düğmeleri düzeltildi ve artık her oyunda skor tablosunda doğru şampiyon simgesinin yanında gösteriliyor.
  • Sohbet kısıtlaması bildirimleri düzeltildi ve kaç mesaj hakkı kaldığını oyunculara yeniden gösteriyor.
lol güncelleme

LoL 12.2 yama notları, yakında oyuna eklenecek kostüm ve renklerle ilgili bilgiler de içeriyor. Solmuş Gül Zeri 20 Ocak 2022 tarihinde çıkıyor. Porselen Muhafız Ezreal, Porselen Lissandra, Porselen Amumu, Porselen Lux, Porselen Lux Prestij Serisi, Porselen Kindred, Havai Fişek Sett, Havai Fişek Diana, Havai Fişek Teemo, Havai Fişek Tristana, Havai Fişek Xin Zhao ve Cesur Anka Xayah Prestij Serisi 26 Ocak 2022 tarihinde geliyor. LoL güncellemesi hakkındaki tüm ayrıntılara bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

League of Legends sistem gereksinimleri 2022 için buraya tıklayabilirsiniz. Soru, görüş ve önerilerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünden bizimle paylaşmayı unutmayın!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.