Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Little Orpheus Başlangıç Rehberi

Little Orpheus isimli oyunda işinize yarayacak bir çok taktik öğreneceksiniz.

Little Orpheus isimli oyunumuz bir Apple Arcade oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça benzersiz bir oyun olarak karşımıza çıkan bu oyun yandan kaydırmalı bir özelliğe sahiptir. Bu oyunu oynarken biraz oyun biraz film hissi verecektir. Yani bir nevi film izliyor hissine de kapılabilirsiniz. Yeni yerlere gittikçe oyunun hikayesi ile ilgili yeni şeyler öğrenmeye başlayacaksınız. Oyunda bol miktarda diyalog bulunuyor. Eğer İngilizceniz iyi ise bu diyalogları kaçırmamanızı öneririm. Yeni yerler keşfederek ilerliyorsunuz. Dinozorların olduğu topraklardan ormanların olduğu yerlere kadar büyük bir macera sizi bekliyor olacak.

Little Orpheus Başlangıç Rehberi isimli bu yazımızda ise oyun boyunca işinize yarayacak bir çok taktik ve ipucu öğreneceksiniz. Bu sayede zorlandığınız bazı noktalarda hemen bir çözüm bulacak ve maceraya devam edeceksiniz. Hazırsanız konumuza geçelim ve ne gibi bilgiler var hep beraber görelim.

Little Orpheus baslangic rehberi 2

Little Orpheus Başlangıç Rehberi

Oyunda bol bol zıplayacaksınız bunu bir kere bilin. Platformdan platforma atlayacak bir çok sarmaşığa tırmanmak için yine zıplayacaksınız. Zıplamak için tek yapmanız gereken şey sadece ekrana tıklamak olacaktır. Ama şunu iyi bilin ki karakter bazen çok yükseğe zıplayabiliyor. Bu yüzden iyi bir şekilde gözlem yapın ve karakterin kontrolden çıkmamasına özen göstermeye çalışın. Eğer çok yüksekten aşağı düşerseniz karakter ölüyor ve en dipten başlıyorsunuz. Bunu iyi bilin. En önemli şeylerden biri de karakterin koşma hızına alışmak ve ona göre zıplama yapmaktır.

Sesler

Oyunun sesleri oldukça kaliteli. Bu yüzden bu oyunu oynarken kulaklık kullanmanızı öneririm. Sadece güzel değil ayrıca bu sayede bazı şeyleri de fark edeceksiniz. Örneğin bir ezilme sesi duyarsanız bilin ki bir şey size doğru geliyor. Bu gibi durumda hemen yoldan çekilin ve ezilmemeye çalışın. Sesleri önceden duymak size çok ama çok yardımcı olacaktır. Bir çok tehlikeyi sesler ile önceden hissedebilir ve ona göre davranabilirsiniz.

Manzara

Bu oyunun en güzel yanlarından biri de manzaralarıdır. O kadar güzel ve etkileyici bir manzarası var ki gerçekten sizi içine çekiyor. Burada size tavsiyem olduğunuz yerin manzarasından ve ortamından ne gibi tehlikelerin olacağını tahmin edebilirsiniz. Konsol grafiklerine sahip bir mobil oyun. Ayrıca bazı noktalarda ekran görüntüsü alabilir ve bunları duvar kağıdı olarak kullanabilirsiniz. Sizlere tavsiyelerim bu kadar.

Little Orpheus ile ilgili rehberin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Sormak istediğiniz bir şey olursa yorum yaparak sorabilirsiniz. Görüşürüz.

Little Orpheus - Launch Trailer | Apple Arcade

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.