Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Lineage 2: Revolution’ın Dev Güncellemesi Yayınlandı!

Lineage 2: Revolution'ın ilk büyük güncellemesi yayınlandı. Mobil platformda milyonlarca oyuncu yeni güncellemeye erişebilirler.

Geçtiğimiz ay yayınlanan Lineage 2: Revolution, sadece ön kayıtlara 1 milyon oyuncuya ulaşmış ve mobil oyuncular tarafından benimsenmişti. Yayınlanmasının ardından tüm dünya çapında popüler bir konuma yükselen Lineage 2: Revolution ülkemizde de binlerce oyuncu tarafından oynanıyor.

Lineage 2 Revolution’ın Dev Güncellemesi Yayınlandı 3

Dünya çapında en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi olarak sık sık adından söz ettiren Netmarble Games, popüler mobil RPG oyunları arasında yer alan Lineage 2: Revolution’ın il büyük güncellemesini yayınladı. Oyuna gelen güncelleme ile birlikte Şato Fethi, Şato Kuşatması ve üç yeni sunucu geldi. Bu güncelleme ile birlikte oyuna yeni ve farklı seviye atlama sistemleri ile strateji yöntemlerinin de önü açılmış oluyor. Oyundaki Şato Kuşatması ile her Cuma 22:30 – 23:00 saatleri arasında oyuncular gerçek zamanlı devasa PvP klan savaşlarına katılabilecekler. 50’ye 50’li oynanan klan savaşları ile 100 oyuncu ortak bir platformda yer almış olacak. Şato Kuşatmasına katılacak olan klanlar istedikleri Şato için açık arttırmalara katılmalı ve Şatoyu koruyan klanlara karşı mücadele etmeliler.

Oyundaki Şato açık artırmaları her Perşembe 03:00 – 22:00’da yapılıyor. Yapılan klan savaşları sonucunda, tüm klanlar sonuç ne olursa olsun Adena, TP ve Klan Nişanı kazanırlar. Buna ek olarak savaşı kazanan klan ise yeni bir şato, Kırmızı Elmas ve karakter güçlendirmeleri kazanırlar. Şato Fethi’nde ise oyuncular 30’a 30 savaşlara katılabilecekler. Savaşa katılan tüm oyuncular eşit savaş gücü ve seviyeye sahip olacak, diledikleri sınıf ve ırkı kendileri seçebilecekler. Oyuncular bu savaşa dilerlerse tek başlarına dilerlerse de grup olarak katılabilirler. Mücadeleyi Şato Kuşatmasında olduğu gibi rakibin Kutsal Kristal’ini işleyen taraf kazanır. Oyuncular savaştaki katılarına oranla ödül kazanırlar.

Lineage 2 Revolution’ın Dev Güncellemesi Yayınlandı 1

Netmarble Games Chief Global Officer’ı Seungwon Lee konuyla ilgili, “Oyunun artık 54 ülkede yayınlandığı için yeni oyuncuların da Asya’daki oyuncularla aynı içeriğe erişimi olması bizim için çok önemli. Şato Kuşatması Lineage 2: Revolution’ın en önemli özelliklerinden biri ve mobil cihazlarda daha önce duyulmamış büyüklükteki savaşlarını denemek için oyuncuların da bizim kadar heyecanlı olmasını umuyoruz” dedi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.