Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Lineage 2 Onbeşinci Yaşına Girdi

Lineage 2 yıllara meydan okuyor.

MMORPG oyunları eskiden daha uzun solukluydu fakat bugünlerde pek çoğu için aynı şey geçerli değil. Buna rağmen özellikle eski ve klasikleşmiş MMO oyunları hâlâ varlığını sürdürüyor ve binlerce kişi tarafından sevilerek oynanıyor. Bunlardan birisi de Lineage 2.

lineage 2 1

Bugünlerde 15. yaşına giren MMO oyunlarını haliyle pek göremiyoruz. Pek çoğunun ömrü 10 yıl dahi olmuyor. Fantastik MMORPG oyunu Lineage 2 ise başarıyla 15 yılı geride bıraktı ve bir dönüm noktasına ulaştı. Şimdi ise sevilen oyunda bu doğumgünü yeni etkinliklerle, promosyonlarla, kampanyalarla ve oyun içi hediyelerle kutlanacak.

Lineage 2’de 15. yıl kutlamaları bugünden itibaren başlarken, Mayıs ayına kadar da devam edecek. Etkinlikler kapsamında oyuncular Oriana’s Lucky Draw’a katılabilecek ve çeşitli hediyeler kazanma şansı yakalayacak. Etkinlik aynı zamanda Lineage 2 Classic oyuncularına da açılırken, çift kat Adena ve drop oranları yer alacak, ücretsiz Augmentation, ücretsiz teleport dağıtılacak.

Mayıs ayına kadar Lineage 2’de öldüğünüzde tecrübe puanı kaybetmeyeceksiniz ve 28 Nisan’da da Anniversary Day buffları etkin olacak. Dolayısıyla Lineage 2’ye geri dönmek için harika bir zaman olabilir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.