Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Life Is Strange 2 Geliyor!

Life Is Strange 2 resmi olarak duyuruldu! Oyunu şahane bir kadro ile gelmesi bekleniyor.

Dontnod Entertainment tarafından geliştirilen Life is Strange, gerçekten çok büyük bir hayran kitlesi yaratmayı başardı. Oyunun devamı gelecek mi ya da yeni bir konu ve yeni bir kadro ile serinin devamı gelecek mi, çok merak ediliyordu. Son zamanlarda Vampyr isimli bir oyun üzerinde çalışmakta olan Dontnod ekibi, Life is Strange 2′nin geliştirilmekte olduğunu resmi olarak duyurdu!

life is strange 2

Geliştirilmekte olan oyun hakkında, herhangi bir detaylı bilgi verilmedi. Ancak Dortnod ekibinin bu işte çok başarılı olduğu hesaba katılırsa, nasıl sağlam bir oyunun gelmekte olduğu da tahmin edilecektir.

Oldukça özgün bir hikayesi ve çok başarılı bir sanatsal çizgisi bulunan oyun, 5 farklı bölüm halinde çıkmıştı. Buna rağmen tutkulu bir hayran kitlesi yaratmayı başaran Life is Strange’in devamı gelecek mi, çok merak ediliyordu.

Birinci oyunun ilk bölümünü şu an tamamen ücretsiz şekilde Steam üzerinden indirip oynayabilirsiniz. 5 bölümün tamamını ise 31 Türk lirası karşılığında satın alabilirsiniz. Buraya tıklayarak Steam mağazasındaki sayfasına gidebilirsiniz.

İkinci oyunun hikayenin devamı niteliği taşıyıp taşımayacağı şimdilik bilinmiyor. Hangi karakterlerden örülü olacağı da açıklanmadı. Şimdilik elimizde bulunan tek veri, geliştirici ekibin paylaştığı duyuru videosu diyebiliriz. Aşağıdaki ekrandan videoyu izleyebilirsiniz.

A special message from DONTNOD Entertainment

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.