Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

LEGO Star Wars Battles, Yalnızca Apple Arcade İçin Duyuruldu

Lucasfilm Games, uygulama içi satın alma olmadan yakında Apple Arcade'de çıkacak çok oyunculu strateji oyunu LEGO Star Wars Battles'ı resmi olarak duyurdu.

Warner Bros. Games, The LEGO Group ve Lucasfilm Games, Apple Arcade‘de piyasaya sürülen çok oyunculu bir strateji oyunu olan LEGO Star Wars Battles‘ı resmen duyurdu. Hayranlar, 2022 baharında piyasaya sürüleceği bildirilen LEGO Star Wars: The Skywalker Saga’yı hala endişeyle bekliyorken bu yeni oyunun duyurusu herkesi şaşırttı.

Son iki Star Wars filminin yanı sıra ilk altı oyunun ve The Force Awakens’ın yenilenmesini içerecek. Hayranlar LEGO Star Wars: The Skywalker Saga‘yı beklerken, heyecanlanacakları başka bir Star Wars temalı LEGO oyununa sahip olacak ve Apple Arcade aboneleri için ücretsiz olacak.

Apple Arcade, kesinlikle uygulama içi satın alma olmaksızın 200’den fazla farklı reklamsız mobil oyun sağlayan bir abonelik hizmeti. Apple Arcade abonelik ücreti, abonelere geniş premium içerik kitaplığına sınırsız erişim sağlayan aylık 34,99 TL olarak belirlenmiş durumda. Birçok mobil oyuncu, Apple’ın en son oyun girişimine yatırım yapmayı reddederken, diğerleri bunu tüm kalbiyle benimsedi. Artık Star Wars hayranlarının başka seçeneği olmayabilir çünkü LEGO Star Wars Battles yalnızca platformda çıkış yapacak.

LEGO Star Wars Battles

LEGO Star Wars Battles Tamamen Reklamsız

Çıkış tarihi teyit edilmemiş olsa da, LEGO Star Wars Battles yakında Apple Arcade için çıkış yapacak. Yeni, aksiyon strateji oyununda reklamlar veya uygulama içi satın alımlar olmayacak ve Apple Arcade aboneleri en son LEGO Star Wars oyununa sınırsız erişime sahip olacak. Oyun, oyuncuların birçok unutulmaz yerde çok çeşitli Star Wars karakterlerini ve araçlarını kontrol etmesine izin verecek. Çevrimiçi çok oyunculu savaşlarda iki oyuncuyu karşı karşıya getiren gerçek zamanlı bir strateji oyunu olacak.

TT Games Brighton tarafından geliştirilmekte olan LEGO Star Wars Battles, oyuncuların Star Wars Saga’daki karakterler ve araçlarla güçlü ekipler oluşturmasına olanak sağlayacak. Oyuncular durdurulamaz mangalar oluşturmakla görevlendirilecek ve aynı anda savaş alanında LEGO kuleleri inşa ederken rakiplerinin birliklerini savuşturmak zorunda kalacak. Sonuçta, oyuncuların günü kazanmak için rakiplerinin üssünü yok etmeleri, aydınlık taraf ve karanlık taraf birliklerinde ustalaşmaları gerekecek.

LEGO Star Wars Battles P2W Olmayacak!

Oyun, hayranların beklediği bir strateji oyunu olacak. Kazanmak için P2W ögeleri içermeyen, uygulama içi satın alımlar olmadan, oyuncular rakiplerini yenmek için cüzdanlardan ziyade becerilere güvenmek zorunda kalacak. Strateji oyununa erişimi sürdürmek aylık bir abonelik alacak olsa da LEGO Star Wars Battles pek çok şeyi doğru yapıyor gibi görünüyor. Önceki Star Wars mobil oyunları, öde-kazan mekaniği ile gölgelendi ve hayranlar arasında büyük bir bölünme yarattı.

Umarım, LEGO Star Wars Battles, oyuncular için doğru miktarda oyun fırsatı sunarak diğer mobil oyunlar arasında uzun ömürlü olmasını sağlar. Çıkış tarihi açıklanmasa da oyunun Apple Arcade’e LEGO Star Wars: The Skywalker Saga çıkışından önce gelmesi muhtemel. Scarif, Naboo veya Hoth’un bir LEGO versiyonuna girebilmek, büyük LEGO sürümünden önce memnuniyetle karşılanacak bir sürpriz olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.