Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

LawBreakers Kapatılacak mı?

Nexon'un yatırımcı etkinliğinde analistten gelen soru şaşırttı.

Nexon’un 2017 yılı yatırımcı toplantısı gerçekleştirilirken, çok sayıda analist de burada hazır bulundu. Goldman Sachs firması da katılırken, buradan bir analist Nexon CEO’suna ilginç sorular sordu, ilginç yanıtlar aldı.

Lawbreakers kapatilacak mi 1

Goldman Sachs CEO’sunun Nexon’a yönelttiği soru şu şekilde oldu;

‘Lawbreakers ile konsollara giriyorsunuz fakat oyun kapatılacak fakat siz konsol işindesiniz.Buradan çıkarmamız gereken bir şey var mı? İlerleyen yıllarda konsol sektöründe  daha aktif olacağınızı söyleyebilir misiniz?

Bu soruya Nexon CEO’su Owen Mahoney’in cevabı ise ‘LawBreakers için mi, yoksa genel olarak konsollar için mi soruyorsunuz?’ şeklinde oldu. Analist sorusunun genel olarak Nexon’un konsol politikasını kapsadığını söylerken, Nexon CEO’su ise şaşırtıcı bir şekilde LawBreakers’ın ‘kapanmayacağını’ söylemedi ve soruyu son derece normal karşıladı.

Dolayısıyla insanların aklında da LawBreakers’ın gerçekten kapatılacağı algısı oluştu. Çünkü Nexon CEO’su, Goldman Sachs analistinin LawBreakers iddialarını hiçbir şekilde yalanlamadı.

LawBreakers, ünlü oyun geliştiricisi Cliffy B’nin liderliğinde tasarlanmış ve oldukça iddialı bir çıkış gerçekleştirmişti. Buna rağmen bir türlü beklentileri yerine getiremedi ve istediği satış rakamlarına erişemedi. Giderek oyuncu sayısı azalırken, Steam-Charts verilerine göre LawBreakers ortalama olarak anlık 7 kişi tarafından oynanıyor. Muhtemelen bu sayı önümüzdeki ay daha da azalacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.