Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Laser League Bugün Yayınlanıyor!

Bağımsız bir geliştirici tarafından geliştirilen Laser League bugün Steam'de Erken Erişime çıkıyor.

2018 yılına girmemiz ile birlikte birbirinden farklı oyunlarda karşımıza çıkmaya başladı. Steam üzerinden yavaş yavaş çıkış yapmaya devam eden onlarca oyun bize keyifli anlar yaşatacak.

Laser League Bugün Yayınlanıyor 2

Roll 7 tarafından geliştirilen ve 505 Games tarafından yayınlanacak olan Laser League, bugün Steam’de Erken Erişim Oyunu olarak karşımıza çıkacak. Oyun oldukça keyifli bir yapıya sahip. Oyun içerisindeki amacımız karakterimizi lazer ışınlarından korumak. Tabii bunun içinde sağlam refleksler gerekiyor. Tek oyunculu ve çok oyunculu modlara sahip olan oyunda platformdaki lazerlere değmeden hareket edecek ve rakibimizi lazerlere doğru itmeye çalışacağız. Ayrıca karakterlerin elinde bulunan lazer kılıçlar ile de düşmanları etkisiz hale getirebileceğiz.

Hızlı ve tempolu bir yapıya sahip olan Laser League, beta sürecinde oyunculardan tam puan almayı başardı. Mücadelenin en üst safhaya çıktığı anlarda karakterimiz ile akrobatik hareketler yapabilir ve rakiplerimizi beklenmedik ataklarla yok edebileceğiz. Orta dereceli grafiklere sahip olan oyun fiyat bilgisini henüz duyurmuş değil.  Ses efektleri ile desteklenen oyunda aksiyon ve mücadele iç içe oyuncuların karşısına çıkıyor.

Erken Erişim Oyunu olarak yayınlanacak olan Laser League diğer spor oyunlarından çok farklı özelliklere sahip olarak rakiplerinden sıyrılacak gibi görünüyor.

Laser League Bugün Yayınlanıyor 3

Minimum Sistem Gereksinimleri

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit

İşlemci: Intel Core i3-4170 @ 3GHz or AMD A 10-5800K APU @3.78GHz

Bellek: 4 GB RAM

Ekran Kartı: Nvidia GForce GTX 670 or AMD Radeon R9 270x

DirectX: Sürüm 11

Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı

Depolama: 4 GB kullanılabilir alan

Ses Kartı: DirectX compatible sound card

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.