Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Kritika Online Kapalı Beta Sürecine Giriyor

En Masse Entertainment'tan gelen duyuruya göre Kritika Online kapalı beta sürecini başlatıyor. Oyunun bu sene bitmeden son sürümüyle piyasaya çıkacağı düşünülüyor.

Kritika Online bir süredir geliştirme aşamasındaydı. En Masse Entertainment tarafından yayıncılığı üstlenilecek oyunun kapalı beta sürecine gireceği duyuruldu. Oyunun geliştirici ekibine yardımcı olmak ve bu sene içinde piyasaya çıkmadan önce oyuna göz atmak için kapalı beta sürecine başvurabilirsiniz. Kritika Online, MMORPG tarzı bir oyun olacak.

kritika kapalı beta

Eğer halihazırda bir Kritika Online hesabınız varsa doğrudan kapalı beta sürecine kayıt olabilirsiniz ya da yeni bir hesap oluşturabilirsiniz. Buraya tıklayarak gideceğiniz sitede kapalı beta başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Kritika Online’da hem dövüş görevleriniz hem de hikaye süreciniz hızlı ilerleyecek. Oyunun mekanikleri hız üzerine kurgulanmış. Daha hızlı ve bol kombolu dövüşlerde kazanan ile kaybeden taraf kısa süre içinde belli olacak. Bazı MMO oyunlarında aksiyon sahneleri arasında geçen zamanın çok uzun tutulduğunu ve kendilerinin bunu yapmak istemediğini belirten geliştiriciler, oyunu hem dövüş hem de süreç açısından hız üzerine inşa etmiş. Diyebiliriz ki bol aksiyonlu ve çabuk ilerleyen bir MMORPG arayışında olanların Kritika Online’ın gelişim sürecini takip etmesinden fayda var.

Her biri efsanevi dövüşlerle son bulacak olan çok sayıda tehlikeli alanda maceraya çıkmak ve karakterinizin gelişimine katkıda bulunma şansınız olacak. Bu alanlarda hem tek başınıza hem de takımınızla mücadele edebilirsiniz. Ayrıca PvE unsurları elediğiniz vakit PvP dövüşler gerçekleştirebileceğiniz alanların da efendisi olabileceksiniz.

Kritika Online’ın, bu yılın sonlarına doğru hem Asya sunucularında hem de Batı’da son sürümüyle piyasaya çıkması bekleniyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.