Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Korona Virüsü PUBG’yi De Vurdu

PUBG Corp, Korona Virüsü nedeniyle PAX East 2020'ye katılmama kararı aldı.

Günlerdir gündemden düşmeyen Korona Virüsü tüm dünyayı teyakkuza geçirirken aldığı canlarda her geçen gün artmaya devam ediyor. Korona Virüsü nedeniyle birçok oyun etkinliği iptal edilirken PAX East 2020’ye katılımlar da iptal edilmeye başlandı. Bu virüs oyun dünyasını epey etkiledi.

Korona Virüsü PUBG’yi De Vurdu 2

Günlerdir yaptığımız haberler de Korona Virüsü’nün tüm dünyayı ne kadar etkilediğinden söz etmiş, özellikle oyun ve teknoloji dünyasında etkilerinin hissedildiğini belirtmiştik. Bazı teknoloji firmaları dağıtımı durdurdu bazı oyun etkinlikleri ise iptal edildi.

Bugün gelen bilgiler ile Boston’da düzenlenecek olan PAX East 2020’ye katılmayacak yeni isimler belli olmuş. Altchar’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre geçtiğimiz hafta CD Projekt Red’in PAX East 2020’ye katılmayacağı belli olmuş. Bugün gelen bilgiler ile merakla beklenen oyun tanıtım etkinliğinde PUBG’nin geliştiricileri yer almayacakmış.

Haberin detaylarına göre PUBG Corp Korona Virüsü nedeniyle bir sonra ki etkinlikte boy göstereceklerini belirtmişler. PUBG Corp yaptığı açıklama da ‘Korona virüsü kontrol altına alındıktan sonra ve gündelik hayat normale döndükten sonra bir sonra ki etkinlikler için yeniden plan yapacağız’ demiş.

Gelen bu haber ile 27 Şubat – 1 Mart tarihleri arasında Boston’da düzenlenecek olan PAX East 2020’ye PUBG Corp’un katılmayacağı netleşmiş oldu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.