Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Korku Oyunu TheNightfall Satışa Çıktı

Kendine özgü yapısıyla dikkat çeken gerilim oyunu TheNightfall bugün çıkış yaptı.

VIS Games ve SilentFuture bugün psikolojik korku oyunları TheNightfall’un çıkış yaptığını duyurdu. Açıklamaya göre merak uyandıran bağımsız oyunda psikolojik bir mücadeleye gireceğiz ve daha önce yaşamadığımız bir korku-macera hikâyesi deneyimleyeceğiz.

Korku oyunu thenightfall satisa cikti 1

TheNightfall’da Victoria adlı Amerikalı bir kadının hikâyesine konuk olacağız. Victoria, ailesiyle iş sebebiyle yeni bir kasabaya taşınır ve burada kendisine farklı bir hayat kuracaktır. Ertesi gün eşiyle çocukları yanında olmadan gider ve yeni evindeki ilk gecesinde yalnız kalır. Fakat burada yaşananlar beklediğinden tamamen farklıdır. Önce ufak bir rahatsızlık yaşar ve uykusu kaçar, ardından tüm bunlar saatler boyunca devam edecek korkunç bir kabusa evrilir.

TheNightfall’da belki kusursuz grafikler ve görsel efektler yer almıyor fakat türünde kendine özgü psikolojik korku elementleri yer alıyor.  Ev içinde ve çevreyle devamlı etkileşimin olduğu, atmosferde tansiyonun devamlı arttığı TheNightfall bu tip oyunları sevenlerin ilgisini çekecektir.

Düşük seviye sisteme sahip bilgisayarlarda da sorunsuz çalışabilen TheNightfall Steam üzerinde indirmeye açılırken, siz de satın almak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.