Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Konami, Çok Oyunculu Dedektiflik Oyunu Crimesight’ı Duyurdu

Dedektiflik oyunları son dönemde çok popüler, Konami'de yeni oyunuyla bu trendi yakalamaya çalışacak.

Konami cephesinden oyun severleri heyecanlandıran bir haber geldi.  Pes 2022 için çevrimiçi performans testleri devam ederken bunun dışında yepyeni bir oyun olan Crimesight üzerinde çalışıldığını duyurdu ve bu kesinlikle ilgi çekici görünüyor.

Oyuncuların “sadece suçluyu değil, aynı zamanda kurbanı da” anlaması gereken Crimesight adlı bir “gizem simülasyon oyunu” geliyor. Sosyal çıkarım oyunu, Londra’nın fütüristik bir versiyonunda suçların “çevrimiçi toplanan veriler kullanılarak geliştirilen bir analitik program” kullanılarak tahmin edilebileceği bir yerde geçiyor.

CRIMESIGHT Trailer

Bu program, dünya çapında suç oranlarının düşmesine yol açıyor ancak sistem “dünyayı kaosa sürükleyebilecek” bir suçu tahmin ediyor ve sistem mimarlarını bu suçu araştırmak ve önlemek için Sherlock adlı bir yapay zeka oluşturmaya yönlendiriyor.

Sherlock, suç dehası yapay zekanın (ismi de Moriarty bu arada) simüle edilmiş cinayet işlemesini engellemeli, Moriarty ise bir NPC avatarını öldürmek için en doğru zamanı ve tekniği belirlemelidir. Fragmandan gördüğümüz kadarıyla Crimesight’ın 2-4 kişilik şekilde oynanabileceği ve oyunun sanal bir masa üstü tahtası gibi görünen bir alan üzerinde gerçekleştiğini anlayabiliyoruz. Crimesight için bir çıkış tarihi olmasa da Konami şu anda Steam’de oyun için kapalı bir beta çalıştırıyor.

Sosyal çıkarım oyunları son dönemde sadece oyuncular arasında değil, sosyal ortamını genişletmek isteyen bireyler için de oldukça popüler ve Konami’nin bu projesi başarılı olması halinde diğer büyük geliştiricilerin de bu tür oyunlara daha çok yatırım yaptığını görebiliriz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.