Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Knight Online’da Yeni Sunucular Açıldı

Beklenen yeni sunucular Knight Online'da bugün açıldı.

Bir süredir metrolarda, internet sitelerinde ve pek çok yerde Knight Online duyuruları gördük. Günler boyunca süren geri sayımın ardından nihayet oyun için yeni sunucu duyurusu yapıldı ve bu sunucular da bugün ilk açılışını yaptı.

knight onlineda yeni sunucular acildi 1

Aslında Knight Online için sadece yeni sunucu duyurusu yapılması hayal kırıklığı da yarattı. Pek çok kişi sunucuların yanı sıra oyunda güncellemeler, yenilikler de bekliyordu fakat bu olmadı. Önce iki yeni sunucu duyurulurken, sonrasında bu sayı yoğunluktan ötürü üçe çıkarıldı.

Yeni sunucular bir haftadır ön kayıt alıyordu ve ön kayıt olan kullanıcılar bugün saat 17.00’da oyuna giriş yapabildi. Özellikle Altar sunucusundaki kalabalık dikkat çekerken, binlerce kişi oyuna akın etti. Buna rağmen NTTNow adlı bu sunuculara özel geliştirilen yeni mobil uygulama beğenilmedi ve pek çok kişi de yaşanan sorunlardan ötürü şikayetçi.

Bugün ön kayıt yapan kullanıcılar giriş yaparken, yarından sonra ise sunuculara herkes katılabilecek. Bu üç sunucuda level sınırı 80 olurken, Krowaz ve UTC eşyaları da karşımıza çıkmayacak. Fakat maalesef belli bir süre sonra güncelleme ile tekrar eklenecekler.

Yeni sunucularda şu an aşırı bir yoğunluk var ve pek çok kişinin bağlantısı koptu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.