Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Kings Canyon Apex Legends’a Geri Döndü

Apex Legends'ın ilk haritası olan Kings Canyon belirli bir süreliğine geri döndü.

Bir süredir yeni gelen sezon ile birlikte oyunun haritası değişmiş ve bir takım oyuncular eski harita olan Kings Canyon‘un ne zaman gelceğini soruyorlardı. Respawn, Twitter üzerinden yapmış olduğu açıklama ile oyunun ilk haritası olan Kings Canyon’un geri döndüğünü belirtti ancak bu sınırlı bir süre için geçerli.

Kings Canyon Apex Legendsa Geri Döndü

21 Şubat’tan itibaren Kings Canyon’un sezon 1 versiyonunu seçebileceksiniz ve bu seçenek 24 Şubat‘a kadar sürecek. Mevcut dünya haritası olan Edge yerine seçilebilecek olan Kings Canyon belirli bir süre için dönüş yaptı. Bu, beklediğimizden çok daha erken, çünkü veri madencileri, geri dönüşün Mart ayında sıralanmış serilerle birlikte geleceğini öne sürmüştü.

Şunu ayrıca belirtmekte fayda var, Kings Canyon dereceli oyunlarda seçilemeyecek. Sadece normal oyunlarda Kings Canyon’u oynamak için seçebilirsiniz. Yine’de dereceli oyun oynayan oyuncular veri madencilerinin yayınladıkları bilgilere göre dereceli oyunlar için 24 Mart‘ta Kings Canyon’un gelmesini bekliyor.

Oyunun şuan ki mevcut haritası da oyuncular tarafından sevilse de oyunun ilk haritasını dört gözle bekleyen bir çok oyuncu mevcut.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.