Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Kingdom Come: Deliverance GoG’da Yerini Aldı!

Kingdom Come: Deliverance Steam'den sonra GoG'da da yayınlandı.

13 Şubat’ta PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için yayınlanan Kingdom Come: Deliverance bilgisayar oyuncuları için önce Steam’de yayınlamış ve sadece üç günde 500 bin kopya satmayı başarmıştı.

Kingdom Come Deliverance GoG’da Yerini Aldı 3

Oyunun yayınlanmasından yaklaşık 8 gün sonra 1 milyondan fazla kopya satıldığı resmi olarak duyurulmuştu. 31.8 GB gibi dev bir dosya boyutuna sahip olan başarılı oyun GoG’da da oyuncuların karşısına çıkmaya başladı. GoG’da 59.99 dolar gibi bir fiyat etiketine sahip olan oyun hızla satışlarını gerçekleştirmeye devam ediyor. Steam’de de 89.00 TL olarak satışlarına devam eden oyun tek oyunculu bir yapısı olmasına rağmen milyonlarca oyuncu tarafından benimsenerek oynanıyor.

Unutmadan hemen belirtelim. Kingdom Come: Deliverance GoG’da herhangi bir koruma sistemi ile yayınlanmadı. Yani oyunda Denuvo tarzında kopyalamayı engelleyecek herhangi bir sistem yer almıyor. Oyunun GoG’da DRM koruması olmadan satışlara açılması ilerleyen dönemler de problem yaracak gibi görünüyor. Geçtiğimiz haftalarda Denuvo’yu kıran korsanlar birçok oyunu torrent siteleri üzerinden tüm dünya ile paylaşmaya devam ediyorlar. Warhorse Studios tarafından geliştirilen başarılı yapım 2018’in beklenen oyunları arasında yer alıyordu. Satış rakamları ile ne kadar çok beklendiğini gözler önüne seren oyun hızla kitlesini de arttırmaya devam ediyor.

Kingdom Come Deliverance GoG’da Yerini Aldı 2

Oyuna gelecek olan güncellemeler ile daha zengin bir içerik oyunculara sunulacak. Ayrıca oyun içerisinde meydana gelen hatalar da geliştirici ekip tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.