Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Kingdom Come: Deliverance Bugün Yayınlanıyor!

Kingdom Come: Deliverance bugün oyun severlerin karşısına çıkıyor.

Günlerdir haberlerimizde yer verdiğimiz Kingdom Come: Deliverance nihayet bugün oyun severlerin karşısına tam sürüm olarak çıkış yapacak. Merakla beklenen savaş oyunu PlayStation 4, Xbox One ve bilgisayar platformunda oynanacak.

Kingdom Come Deliverance Bugün Yayınlanıyor 2

Steam’de 89.00 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olan Kingdom Come: Deliverance oyuncuları alışılmadık bir Orta Dünya savaşına götürerek mücadele ettirecek. Devasa ve gerçekçi açık dünyanın yer aldığı oyunda seçenekli hikaye özellikleri de bulunuyor. Oyuncular diledikleri görevlerden başlayabiliyor ve zorlayıcı dövüş sahneleri ile en iyi deneyimi hissediyorlar. Oyun içerisinde karakterinizi geliştirebilir ve daha güçlü bir hale getirebilirsiniz.

Tarihi yönden gerçek karakterlerin yer aldığı oyunda Orta Çağ dünyasında amansız savaşlara katılacak ve görkemli kaleler fethedeceğiz. Göz kamaştırıcı grafiklere sahip olan başarılı oyunda uçsuz bucaksız bir dünya bizleri bekliyor. Gerçekçi savaş efektleri ile oyunculara en iyi deneyimi sunan başarılı oyun sinematik sahneleri ile bekleneni fazlasıyla verecek gibi görünüyor. Birinci şahıs kamera açılarına sahip olan oyunda düşmanlarla ister yumruk yumruğa isterseniz de yakın dövüş silahları ile mücadele edebilirsiniz. Kutsal Roma İmparatorluğu topraklarında destansı bir maceraya çıkacağımız oyunda yenilikçi görevler yapacak ve karakterimizi hızlı bir şekilde geliştireceğiz.

Kingdom Come Deliverance Bugün Yayınlanıyor 3

Kingdom Come: Deliverance bugün PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için yayınlanacak.

Oyunun Steam adresine buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.